TORNAR
PUBLICITAT

Ampli suport de la militància a la nova coordinadora de Junts per Igualada

Ampli suport de la militància a la nova coordinadora de Junts per Igualada

politica
Dimarts, 26 gener 2021. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'única candidatura presentada a dirigir la coordinació local de Junts per Igualada va rebre el suport de l'àmplia majoria de la militància en les votacions que van tenir lloc el passat dimarts 19 de gener. La nova executiva va rebre un 74,42% de vots, en unes eleccions que van comptar amb una gran participació, un 87,76% del cens de la formació independentista.

La nova executiva està formada per Jordi Carpi (Coordinació), Sandra de la Iglesia (Responsable d'organització), Gemma Oller (Responsable de comunicació), Jordi Miserachs (Responsable de política municipal), Josep Maria Oller (Relacions amb entitats locals), Josep Joanmarti (Logística i esdeveniments locals) i Josep Marsal (Atenció als afiliats i simpatitzants).

El passat dissabte, diversos militants i simpatitzants de la formació van realitzar una encartellada a Igualada, com a la resta del país, convidant a la ciutadania a formar part de Junts, amb el lema "Fem-ho junts!". La nova executiva també està dissenyant diverses iniciatives per donar suport a la candidatura de Junts per Catalunya, encapçalada pel President Carles Puigdemont i Laura Borràs a les eleccions del 14F.

Junts per Igualada ofereix un servei d'atenció al públic al seu local, situat al carrer Santa Maria 15 d'Igualada, obert cada dia, de dilluns a dissabte, de 18:00 a 20:00.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.