TORNAR

L'ANC Anoia recorda amb pancartes que "l'objectiu és la independència"

La sectorial anoienca de l’Assemblea demana ”no oblidar els 3.000 represaliats” després de l’indult dels nou presos polítics

politica
Dimarts, 29 juny 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La plataforma s'ha mostrat d'allò més activa les darreres setmanes, una vegada s'han fet efectius els indults. L'Assemblea a l'Anoia reclama també no oblidar els altres represaliats.

Una pancarta situada al pont de l'antiga N-2 a IgualadaL'Assemblea Nacional Catalana i les seves sectorials es feien presents aquest cap de setmana amb una vintena de pancartes a diferents punts del territori, amb especial èmfasi a l'Anoia. A diversos punts de la comarca com La Llacuna, els Prats de Rei, Montbui, Capellades, Igualada o Vilanova del Camí, s'hi han desplegat pancartes de "Ni Amnistia, ni Indults, Independència". 

Fa uns dies, l'Assemblea també va organitzar un acte a Igualada, en la vigília que s'anunciessin els indults dels nou presos polítics afectats pel judici del Suprem de fa dos anys. Al Casal Popular el Foment es va viure una vetllada antirepressiva per recordar a les 3.000 persones que figuren entre els represaliats per la justícia espanyola. L'ANC lamenta que "el Govern els ha oblidat".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.