TORNAR

Àngels Chacón avala la llista de Junts per Vilanova en un acte a la Plaça Major

Pere camps i Santi Broch també van acompanyar a Jordi Barón en l’acte d’arrencada de campanya

politica
Dimecres, 15 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per tercer cop, Jordi Barón es presenta a les eleccions municipals vilanovines. L'arrencada de campanya la va fer amb l'apadrinament d'Àngels Chacón, consellera d'Empresa.

Junts per Vilanova va triar un entorn com és la plaça Major per presentar en societat la candidatura de Jordi Barón. El va avalar la consellera Maria Àngels Chacón, que va recordar amb orgull les seves arrels vilanovines i l'estima pel poble on "no només he viscut molts anys, sinó també on el seu pare i referent polític va ser el primer candidat de CiU en les primeres eleccions democràtiques".

Van ser a la presentació el regidor igualadí Pere Camps i l'alcalde de la Pobla de Claramunt, Santi Broch, qui després d'una breu obertura de l'acte, a càrrec de Cristina Checa i Ricard Macarro, número 2 i 3 de la llista, va voler deixar constància del "grau d'experiència adquirit per Jordi Barón en aquests anys".

Chacón va fer la intervenció central de l'acte per presentar la candidatura de Barón, tot destacant "el valor de les persones que la conformen una llista molt transversal i diversa, un molt bon equip que es complementa" va dir. "Gent que es va unir arrel de l'1 d'octubre i gent que està treballant des de fa temps unida", va afegir.

Junts per Vilanova, amb l'acompanyament de la consellera, al centreSegons la consellera va remarcara Junts x Catalunya "fem el que la gent ens demana: unitat. Anem junts per una causa comuna, en aquest cas, per Vilanova del Camí". La consellera assegurava que el projecte polític que representen "té voluntat d'acord per buscar el bé per Vilanova del Camí" en un municipi, com va assenyalar, on es presenten fins a 10 candidatures i on és probable que es necessiti un pacte per governar amb estabilitat, com ja va passar a principi d'aquest mandat en què Barón va formar part del govern de Vanesa González.

El candidat Jordi Barón definia un programa "amb més de 50 propostes" en els que hi ressaltava la necessitat de renovar el Mercat Municipal de Sant Hilari: "no hauríem d'haver permès arribar al punt que es troba actualment". També parlava "de recuperar el patrimoni. L'hem anat perdent, com és el cas del Centre Republicà" que proposen convertir en un centre cultural. Barón va presentar les persones que formen part de la candidatura, una per una, fins a reunir-les al seu voltant per la fotografia conjunta. De cadascun va anar destacant un tret de la seva implicació, joventut, experiència o trajectòria. L'acte va acabar amb la foto de família de la candidatura que compta en els primers llocs de la llista amb Cristina Checa, seguida per Ricard Macarro, en el número 3, Esperança Grado, en el 4 i Joan Carles Bernáldez en el 5.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.