TORNAR

Àngels Chacón refreda l'opció de ser consellera d'Empresa en comptes d'Artadi

Alba Vergés també sona com a probable consellera de Salut

politica
Dimarts, 29 maig 2018. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Continua el ball de noms per les conselleries del Govern després que la magistratura espanyola no afluixi amb el bloqueig als consellers empresonats i exiliats. Després que hagi sonat el nom d'Alba Vergés per a la conselleria de Salut, ara sorgeix una altra anoienca, Àngels Chacón. El nou Govern està pendent de la publicació del DOGC, però l'Estat espanyol el té bloquejat. La també regidora igualadina no creu que pugui acabar produint-se aquesta promoció.

La directora general d'Indústria, Àngels Chacón, posa en quarantena la possibilitat d'assumir la cartera d'Empresa i Coneixement del nou Govern de Quim Torra, que en un principi estava previst que tingués Elsa Artadi. Segons informa el diari 'Ara', aquest canvi es deuria al bloqueig que la judicatura espanyola ha imposat al nou executiu català per la presència de consellers exiliat i empresonats. La clau de volta és que l'escollit, Jordi Turull, és un dels presos polítics i té el veto de l'Estat espanyol. D'aquesta manera, amb el bloqueig actual, Quim Torra mouria a Elsa Artadi d'Empresa a Presidència i el seu lloc quedaria vacant. Amb tot, la igualadina Àngels Chacón remarcar que "el president Torra està compromès plenament amb la restitució. Jo espero continuar fent feina des d'Indústria". Chacón agafaria aquesta cartera, en un sector on ha desenvolupat la seva activitat política.

Dones i anoienques

De resultes de la formació de Govern, l'Anoia podria fer de cop un salt històric en representació a diversos punts. Carolina Telechea seria diputada a Madrid amb Ester Capella com a nova consellera de Justícia, hi ha les probables promocions -per confirmar- d'Alba Vergés i Àngels Chacón a les conselleries i, també, una persona amb molts vincles igualadins com Laura Borràs a la conselleria de Cultura.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.