TORNAR
PUBLICITAT

Àngels Chacón vota a Igualada i fa una crida a la participació

politica
Diumenge, 14 febrer 2021. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La presidenciable igualadina votava aquest migdia al Centre Cívic Nord, en una jornada plujosa a la capital de l'Anoia. Aquest equipament s'estrena en aquests comicis com un dels punts de votació a Igualada.

Àngels Chacón, a punt d'entrar al Centre Cívic Nord FOTO: ACNLa número u del PDeCAT a les eleccions, Àngels Chacón, assegurava aquest migdia que anar a votar sempre és "fonamental" i que aquest diumenge ho és "més que mai" perquè Catalunya està decidint com sortirà de la crisi "sanitària, econòmica i social". En declaracions que recollia l'ACN, la candidata s'ha mostrat "convençudíssima" que la majoria de ciutadans optaran per una opció "moderada i centrada" que aposti per un "bon govern" i "faci posar en marxa" Catalunya. També agraïa la feina de tots els membres de les meses, interventors, la policia local i els Mossos d'Esquadra.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.