TORNAR

L'app de Tsunami Democràtic, una eina de coordinació per a futures accions

S’activa a partir d’un codi que es transmet, de moment, entre persones pròximes

politica
Dimecres, 16 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La mobilització de l'independentisme aquesta setmana s'ha fet en base a un canal de telegram, però també amb altres eines i aplicacions, com Signal i la pròpia app de Tsunami Democràtic. S'espera que algunes de les properes accions ja es donin a conèixer a través d'aquesta app.

La mobilització de l'aeroport, una de les convocades per Tsunami DemocràticLa coordinació entre els grups de persones, molts d'ells anoiencs, que van desplaçar-se a Madrid en l''Operació Barajas' de dilluns es va fer a través de l'aplicació Signal. Algunes de les properes accions de la coordinadora, Tsunami Democràtic, es faran a través d'una app, que també es pot descarregar des de twitter o telegram. Es tracta d'una aplicació exclusiva per a Android (no hi és per a altres sistemes operatius) que té dues versions diferents segons la tipologia de mòbil.

L'usuari, en el procés d'instal·lació, ha de permetre que el sistema accepti les aplicacions d'origen desconegut (cal activar l'opció). Aleshores, el pas decisiu. La clau de volta per activar aquesta aplicació és un codi QR. Un codi QR que, en principi, és en poques mans. Caldrà trobar una persona pròxima i de confiança que en disposi i passar l'escàner sobre aquest codi. Hi ha limitacions per aquests codis. Se n'aniran disposant de nous. A l'aplicació cal indicar quins dies de la setmana i a quines hores l'usuari pot prendre part en les diferents mobilitzacions que es convoquen.Els usuaris també poden apuntar si es disposa de vehicle propi: motocicletes, cotxes o fins i tot tractors.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.