TORNAR
PUBLICITAT

Aquesta setmana començaran les obres de millora de les instal·lacions d’aigua a Capellades

politica
Dimarts, 29 setembre 2009. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Està previst que aquesta setmana s’iniciïn diversos treballs que serviran per millorar la qualitat i la distribució de l’aigua a Capellades. Aquest projecte està subvencionat pel Fons Estatal d’Inversió Local, preveient diverses actuacions. Primer s’intervindrà al Pou de la Font Cuitora, on es col·locarà un tub piezomètric per al control del nivell i un comptador a la sortida.

Tal i com explica el regidor d’obres, Marcel·lí Martorell, “aquesta és una obra molt important per millorar un servei bàsic per a la població, com és la xarxa de distribució d’aigües, que durant un temps no ha tingut suficient manteniment. L’actual treball s’ha de sumar a la resta que s’han anat fent durant aquesta legislatura”.

Un altre dels objectius del projecte es traslladar al Dipòsit del Cementiri el tractament de cloració de l’aigua, que fins ara es feia al pou. També es canviarà l’esquema de distribució de les canonades ja que actualment hi ha només un sol tub, que fa tant de sortida com de tornada de l’aigua. Amb les obres s’instal·larà una nova canonada.

Per a la regidora de Sanitat, Bàrbara Pons, “aquesta és la manera de portar les instal·lacions d’aigua amb tecnologia del segle XXI. Estem molt contents d’haver-ho pogut dur a terme”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.