TORNAR

Artur Mas visita Igualada en motiu de la “Botiga al carrer”

politica
Dimarts, 8 setembre 2009. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president de la federació de CiU Artur Mas va passejar el passat dissabte, acompanyat pels regidors de Convergència i Unió a l’ajuntament d’Igualada, per la botiga al carrer (galeria). Mas havia estat convidat pel cap de llista de CiU Marc Castells, que creu que ‘cal fer una aposta per potenciar el teixit comercial que està sotmès també als efectes de la situació de crisi’.

Artur Mas va visitar alguns dels comerciants d'Igualada

Artur Mas, va poder comprovar en persona l’èxit d’aquesta iniciativa comercial que es fa a la ciutat i que atrau, com ell va poder comprovar personalment, gent tant d’Igualada com de la comarca. En el transcurs de la visita, es va poder visitar una dotzena d’establiments comercials i parlar amb els seus propietaris per tal de conèixer en primera mà l’opinió d’aquests, respecte a la marxa de l’activitat comercial a Igualada.

Per altra banda també va poder parlar amb nombroses persones que volien intercanviar impressions amb el President de CiU. Aquest fet va perpetre, segons apunten des de la mateixa formació, ‘recollir inquietuds dels igualadins, que permetrà al grup municipal d’Igualada, seguir treballant per la ciutat.’

Podeu trobar més imatges a la galeria fotogràfica

CiU


1 Comentaris

T

Teresa

Igualada

9 de setembre 2009.07:46h

Respondre

I va comprar?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.