TORNAR
PUBLICITAT

Aymamí afirma que els tràmits de traspàs es faran de manera excel•lent

En un acte emotiu, l’actual alcalde en funcions va fer un agraïment a totes aquelles persones que l’havien acompanyat en el viatge.

politica
Dijous, 26 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després d’anunciar la seva retirada, Jordi Aymamí va comparèixer aquest dimecres davant dels mitjans per explicar la seva decisió. Aymamí va tornar a felicitar públicament els vencedors i va avançar que tan ell com tot el seu equip de govern facilitarien tota la informació necessària als membres entrants per poder fer un traspàs de manera ràpida i eficient.

Jordi Aymamí

En un acte emotiu, acompanyat d’alguns dels membres del seu equip de govern com Jordi Riba, Xavier Figueres, Antoni Pàmies, Pilar Salat, M.Àngels Gabarró, Montserrat Mateu o Conxa Castells així comdel cap de campanya, Jordi Bertran; Jordi Aymamí va agrair a totes les persones que havien fet realitat el projecte de l’Entesa per tota la seva dedicació i a va fer extensiu el seu agraïment a tota la ciutat: ‘He estat l’alcalde d tots els igualadins’.

L’actual alcalde en funcions va obrir una porta a la renovació del discurs polític dins del seu partit i va instar a fer ‘autocrítica’ després dels resultats obtinguts arreu. Aymamí va advertir: ‘No sóc un cadàver polític’ i va explicar que estava disposat a continuar al servei públic però no a fer-ho des del món municipal on va recordar que passaria el relleu a ‘l’amic Jordi Riba’: ‘Estaré allà pel que em necessitin però no els trucaré, no vull ser un obstacle’.

Jordi Aymamí va expressar la seva voluntat, així com la dels altres membres de l’equip, de facilitar al màxim el traspàs de competències posant a disposició de l’equip entrant tota la informació necessària.


5 Comentaris

A

Albert2

IGD

26 de maig 2011.14:50h

Respondre

Jo també estic totalment d’acord amb el comentari 3.
El sr. Aymamí, aquest cop, ha perdut. Ha assumit la derrota i la seva responsabilitat. Però, tot i que hi ha gent que el vol dimonitzar,... Llegir més sincerament penso que també a fet coses ben fetes.

A

Albert

26 de maig 2011.13:02h

Respondre

Totalment d’acord amb el comentari 3.
Hi ha gent que té molt poca feina...

I

Isidora

igualada

26 de maig 2011.12:07h

Respondre

Isidoro, canses, es nota que ni et dius isidoro ni ets de fatima, i dubto que siguis castellanoparlant.
Em sembla que les teves intervencions son com per a donar una imatge ”cutre” de fatima,... Llegir més com a veins analfabets, folklorics, i relacionar aquesta imatge amb el PSC i/o l’Aymami.
Mira, jo vaig votar ERC, pero em sembla patètic que s’intenti manipular d’aquesta manera, i aquest despreci que s’intueix per part teva sobre gent de fatima em fan entrar arcades.
Ja portes uns quants missatgets amb el mateix rotllo aquest del Isidoro de fatima. Dient tota l’estona el mateix.
A més, és que ets tant descarat que totes les v les has passat per b. Estadisticament, algu que no sap escriure difilment pot quadrar tant perfectament la inversió de totes les v per les b.
Deu meu com està el pati...

I

Isidoro

Igualada

26 de maig 2011.11:51h

Respondre

Yo solo ablare por lo que he bisto, el señor Aymami en estos ultimos años a mejorado mucho el varrio de Fátima, en el varrio se a construido un centro cibico, pistas de petanca, un asensor para ir... Llegir més a Igualada, a mejorado mucho el campo de futbol, un nuevo puente, benia a ber las procesiones de Semana Santa, a echo nuevas calles peatonales y además antes de las elecciones nos inbitava a los vecinos del barrio a una paella de arroz y butifarra.
Era un alcalde muy agradable y que nos sentiamos muy identificados con el ja que era una persona muy parecida a nosotros.
Dudo que Igualada buelva a tener un alcalde tan implicado con el varrio de Fatima como Aymami.

P

Pau

IGD

26 de maig 2011.09:08h

Respondre

Em sap greu senyor Aymamí, però li haig de dir que no ha sigut l’alcalde de tots. Entenem-nos, no ha sigut l’alcalde de les persones, sinó el de les grans construccions, i potser l’alcalde... Llegir més de Fàtima...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.