TORNAR
PUBLICITAT

Aymamí agraeix la feina feta a tots els regidors de l’Ajuntament en el que ha estat el darrer ple ordinari per l’alcalde

La sala estava plena com en les millors ocasions

politica
Dimecres, 1 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una sala de plens plena de públic, com en les ocasions especials, va voler viure el que va ser el darrer ple ordinari de l’actual govern i, en especial, de l’Alcalde, Jordi Aymamí, que ja va anunciar la seva retirada. Aymamí va adreçar unes paraules d’agraïment a tots els regidors i va desitjar sort al seu successor en el càrrec, Marc Castells.

La sala de plens plena de públic

Els punts del ple, que feien referència a l’inventari de béns de l’Ajuntament, a la pròrroga del termini de presentació de la justificació de la despesa gastada per a la reparació de façanes del barri de Sant Agustí i la concessió de subvencions per a la restauració de façanes durant l’any 2011, entre d’altres, van ser aprovats sense intervencions per part dels grups polítics de l’oposició.

Una vegada aprovats tots els punts del ple, en el que hi van assistir alguns dels membres que estan acampats a la plaça de l’Ajuntament, l’Alcalde Jordi Aymamí va donar torn de paraula a tots els regidors que en volguessin fer ús. Només Oriol Solà, d’Esquerra, va prendre el micròfon per donar les gràcies als ciutadans d’Igualada per haver-li dipositat la confiança durant aquests quatre anys i va apuntar que: ‘La política és la millor forma de canviar aquesta societat’. Tot fent referència al col·lectiu d’acampats va recordar que: ‘La indignació ha de ser el primer pas per a la implicació’.

Finalment, Jordi Aymamí va tancar el seu darrer ple ordinari agraint la tasca duta a terme per tots els regidors, va felicitar CiU i encoratjà Marc Castells. Aymamí va recordar que ‘no sóc un cadàver polític’ tal com ja havia dit en la compareixença davant dels mitjans i va demanar disculpes per si: ‘mai, en l’apassionada defensa dels meus ideals he ofès algun dels regidors’. L'alcalde també va tenir paraules per Ignasi Vich, el líder de solidaritat que es trobava entre el públic i a qui el va elevar per la campanya feta. Finalment, va dedicar unes paraules a Jordi Riba a qui va encoratjar per fer una bona feina al capdavant de l’oposició tot fiscalitzant la feina de CiU.


1 Comentaris

t

trobem-nos

igualada

1 de juny 2011.20:37h

Respondre

evidentment que la política és la millor forma per canviar la societat, però per canviar la societat primer cal canviar la política.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.