TORNAR

El batlle de Jorba, David Sànchez, anuncia que no es presentarà a la reelecció

Després de 8 anys a la batllia, Sànchez, enginyer informàtic amb un postgrau en emprenedoria, tornarà al sector privat amb un projecte empresarial propi

politica
Divendres, 25 novembre 2022. 17:29. Redacció AnoiaDiari.

El batlle de Jorba, David Sànchez, ha anunciat que no es presentarà a les eleccions municipals del maig del 2023, tancant així una etapa política durant la qual ha estat durant dos mandats al capdavant del govern de l’Ajuntament de Jorba. Prèviament, el republicà havia estat quatre anys a l’altra banda, a l’oposició. Sànchez també va ser conseller de medi ambient al Consell Comarcal de l’Anoia, del 2015 al 2019.

David Sànchez ha assenyalat que sempre s’havia plantejat dos mandats com a màxim a la batllia de l’Ajuntament de Jorba. Ha manifestat que la seva tasca, al llarg d’aquests anys, “ha estat marcada pel servei públic” i el fet que “és una experiència per la qual tothom hauria de passar”, perquè considera que “viure i veure des de dins com funcionen les administracions és positiu i pedagògic”. També recorda que aquests dos mandats “han estat especialment durs, exigents i marcats per fets històrics; l’un, pel procés nacional al voltant del referèndum del 2017 i, l’altre, per la pandèmia de la Covid-19”.

L’actual batlle destaca que tancarà el mandat 2019-2023 deixant el consistori en una bona situació econòmica “que li permet encarar els reptes de futur”, destacant que “preparar el municipi perquè es fomenti l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball ha estat una prioritat. Alhora, que les persones rebessin els millors serveis educatius, sanitaris, esportius…”

En aquest balanç, David Sànchez té unes paraules d'agraïment per a l’equip que l’ha acompanyat: “sense ells i elles, res hagués estat possible. Tant pel personal de la casa i per la resta de l’equip de govern només tinc una paraula: immillorables!”

Sànchez també va ser conseller de medi ambient al Consell Comarcal de l’Anoia, del 2015 al 2019, una etapa en què cal destacar la implantació de la recollida selectiva de residus porta a porta, amb l’objectiu de millorar substancialment els resultats de la comarca, el qual dóna servei a setze municipis de l’Anoia, i que ha estat referent per a altres comarques i territoris.

David Sànchez és enginyer informàtic, amb un postgrau en emprenedoria, uns coneixements que, finalitzat l’actual mandat, dedicarà a un nou projecte empresarial propi, relacionat amb la millora de vendes i resultats per a altres empreses.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.