TORNAR

Els batlles apunten també a la via judicial per resoldre la qüestió dels empleats que no van poder accedir a la Conca

Segons la UEA, uns 2.000 treballadors estarien afectats per aquesta situació

politica
Dijous, 23 juliol 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una setmana després que la Unió Empresarial esmentés la seva intenció de portar a la via judicial la manca de solucions per als treballadors afectats pel confinament (en concret, els que no van poder accedir des de fora de la Conca a dins), els ajuntaments anuncien que també estudien mesures. El batlle d'Igualada, Marc Castells, mostra també la seva indignació per quatre mesos d'inacció de les administracions superiors.

Vista aèria de la Conca d'ÒdenaEls batlles i batllesses de la Conca d'Òdena, aquest dimecres, tornaven a posar sobre la taula la situació dels treballadors i treballadores que no van poder acudir als seus llocs de feina a Igualada, Vilanova del Camí, Montbui o Òdena, a causa del confinament perimetral. Segons l'ACN, els ajuntaments de la Conca d'Òdena no descarten sumar-se a la denúncia que s'ha plantejat tirar endavant la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) per "la manca de solucions."

En concret, el batlle d'Igualada, Marc Castells, proclamava que és una "vergonya" i un "escàndol" que encara no s'hagi resolt la situació i creu que "s'estan vulnerat els drets inalienables" d'aquests treballadors. Castells afirmava que "s'ha de trobar una solució a aquest problema i, si no és així, valorarem quin és el següent pas a fer, però no podem descartar res." Uns 2.000 treballadors estarien afectats per aquesta situació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.