TORNAR

Calaf aprova la revisió d’ofici el contracte amb Aigües de Manresa

L’Ajuntament ha rebut de la Comissió Jurídica Assessora (CJA) de la Generalitat un informe favorable sobre la nul·litat de ple dret del contracte

politica
Dijous, 13 febrer 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El punt es va aprovar amb els vots favorables dels set regidors de govern calafí. El batlle Jordi Badia confia en "establir una relació amb Aigües de Manresa basada en la confiança" però no descarta que si no és possible s'assumeixi la gestió directa de l'aigua.

El ple del 10 de febrer a Calaf, en el que es va votar la revisió del contracteEn el ple del passat dilluns, el govern calafí va entrar amb caràcter d'urgència un punt on constatava "la necessitat de procedir a fer una revisió d'ofici del contracte de l'aigua amb Aigües de Manresa i la declaració de la nul·litat de mitjà propi". El batlle Jordi Badia va justificar la urgència després que la Comissió Jurídica Assessora (CJA) de la Generalitat fes arribar el passat dijous 6 de febrer al consistori un informe favorable sobre la nul·litat de ple dret del contracte entre l'Ajuntament de Calaf i Aigües de Manresa.

El grup de Junts per Catalunya-Calaf es va abstenir argumentant que no sabien quina era la intenció de l'Ajuntament a partir d'ara i el GiC-VV va votar-hi en contra perquè consideren que "ara mateix el municipi té problemes més importants amb l'aigua, després de l'últim incident amb els nitrats". El govern de Badia vol "establir una futura relació amb Aigües de Manresa basada en la confiança mútua, el control de les decisions i el coneixement de la xarxa per part de l'Ajuntament. Si no fos possible, assumirem la gestió directa de l'aigua".

D'altra banda, al ple es va aprovar la cessió del tram de la Carretera B-300, l'aprovació de la gestió del padró informatitzada per part de la Diputació, el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i els Servei Català de Trànsit per infracció de les normes de circulació en vies urbanes, la declaració d'especial interès i utilitat municipal de l'activitat econòmica de la finca de Cal Matrícules, l'adhesió a l'Associació de Municipis Catalanes per a la recollida selectiva porta a porta i l'aprovació inicial de l'Ordenança Municipal reguladora de la neteja de tancament de solar si terrenys i de la pavimentació i rebaix de voreres.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.