TORNAR

Calaf destinarà un milió d’euros al finançament de la residència de la gent gran

politica
Dijous, 21 juliol 2022. 11:55. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’Ajuntament va aprovar durant el Ple ordinari del mes de juliol, celebrat aquest dilluns, destinar 1.220.000 euros del romanent de tresoreria al projecte de construcció de la futura residència per a la gent gran.

L’alcalde de Calaf, Jordi Badia, va detallar que aquest poc més d’un milió d’euros corresponen a la venda de l’abocador i que l’equip de govern va considerar que el projecte de la residència era “prioritari”. La partida es va aprovar amb els vots a favor de Junts per Calaf i del Grup d’Independents per Calaf i amb l’abstenció de Junts per Catalunya. 

El finançament de la residència es basarà en tres eixos principals: la partida aprovada per l'Ajuntament, subvencions i ajudes com, per exemple, els Fons Next Generation als que es puguin acollir i, la part que quedi pendent, es finançarà amb préstecs, endeutament o algun tipus de concessió a tercers per l’explotació del servei, tal com es va fer amb el tanatori.

Durant el ple també es va aprovar definitivament el compte general de 2021, amb els vots en contra dels dos partits de l’oposició al·legant “desconfiança” en llegir l’informe de secretaria.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.