TORNAR

Calaf respon a Millo que "la convivència perilla perquè s'atempta contra la llibertat d'expressió dels veïns"

L’alcalde denuncia els grups ultra que venen de fora la vila a treure els llaços grocs

politica
Dimarts, 29 maig 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Jordi Badia ha respost a la carta que va enviar Enric Millo on el delegat del govern espanyol instava a que "els Ajuntaments han de mantenir aquesta neutralitat en la gestió dels espais públics". El batlle calafí, municipi on ha lluït durant setmanes un llaç groc al turó de Sant Sebastià, atacat esporàdicament per ultres, replica que "l'espai públic és l'àgora idònia per a l'expressió del debat polític".

La carta que enviava la setmana passada el delegat del govern espanyol Enric Millo a l'alcalde de Calaf Jordi Badia sobre la presència d'un llaç groc a Sant Sebastià era resposta aquest divendres. Millo demanava "neutralitat en la gestió dels espais públics". Per la seva part, Jordi Badia, etziba al polític del partit conservador que "la neutralitat no vol dir absència de debat sinó la no intervenció a favor d'un o altre bàndol". I també que "actuï" contra grups organitzats que fan "caces" de llaços grocs en el que anomenen "operación limpieza" i que aquests individus "puguin actuar amb la impunitat amb què ho estan fent i que són un risc flagrant i perillós per a la convivència".

El llaç groc, en aquest emblemàtic punt del municipiBadia també apunta, en la seva contestació, que "la neutralitat que els Ajuntaments hem de mantenir ha de consistir, precisament, en permetre i garantir l'expressió de les diferents expressions amb total llibertat". Que a Calaf aquesta llibertat d'expressió "s'està exercint de manera cívica i respectuosa envers l'espai públic i envers tothom". Conclou que "l'únic risc per a la convivència que hem tingut a Calaf ha estat provocat per unes persones que han vingut de fora amb l'única intenció d'atemptar contra la llibertat d'expressió dels nostres veïns, de la qual acció n'han fet ostentació a través de les xarxes socials".


1 Comentaris

A

Anònim

Igualada

30 de maig 2018.17:32h

Respondre

L’ajuntament és seu, el campanar és seu, el castell és seu, la plaça dels arbres és seva, el turó de Sant Sebastià és seu, tot és seu.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.