TORNAR

Els calafins presenten 15 propostes als pressupostos participatius de l'any vinent

La fase de votació començarà l’11 de gener, després d’una presentació pública

politica
Dijous, 5 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament calafí ha tancat el període de recepció de propostes per als pressupostos participatius. Ara, fins a finals d'aquest mes, l'equip tècnic de l'Ajuntament avaluarà les propostes per garantir que totes compleixen els requisits de les bases. 

La butlleta per prendre part als pressupostos participatiusLa setmana passada acabava el període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius de Calaf del 2020. En total, s'han presentat unes 15 propostes: onze per part d'entitats, dues de persones a títol individual i dues de tècnics municipals. D'aquestes, l'11 de gener, se'n farà una presentació pública i fins al 3 de febrer es podrà votar a través de la plataforma https://decidim-calaf.diba.cat/.

Prèviament, un equip tècnic farà una avaluació de les propostes per si s'ajusten a les bases. Són principalment propostes que se centren en projectes vinculats amb la millora d'infraestructures i equipaments municipals i l'adquisició o renovació de materials per part d'entitats. Es donaran a conèixer a través de l'Altiplà les que passaran a la fase de votació. Com a novetat d'aquest any, el dissabte 11 de gener a les 10 a l'IMFP (Institut Municipal de Formació Permanent) es farà una presentació pública per donar a conèixer les propostes que es podran votar en més detall.

Una altra novetat és que gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, enguany s'han adquirit diferents tauletes mòbils que permetran realitzar al llarg de la setmana de votacions, diversos punts de votació mòbil ens espais claus per tal de facilitar i incentivar el vot a través de la plataforma web.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.