TORNAR
PUBLICITAT

Canvis en la ubicació del Mercat de Calaf

L’Ajuntament vol esponjar l’espai i convertir el raval de Sant Jaume en un carrer comercial. La plaça dels Arbres serà un espai temàtic on durant l’any es podran fer mercats especialitzats

politica
Diumenge, 2 gener 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Calaf ha anunciat una sèrie de canvis per reubicar les parades del Mercat de Calaf, amb l'objectiu d'esponjar el mercat i omplir tot el raval de Sant Jaume "per tal de crear un gran carrer comercial". La plaça dels Arbres es convertirà en un "espai temàtic" on durant l'any es puguin ubicar diferents tipus de mercats especialitzats i programar-hi altres activitats. Els canvis es faran efectius a partir del 8 de gener.

A partir del 8 de gener del 2022 ja seran visibles els canvis en l'espai i ubicacions del Mercat de Calaf canvia l'espai que ocupa. "El mercat no canvia de carrer, només canvien de lloc algunes parades per esponjar el mercat i omplir tot el raval de Sant Jaume, des de l'antic Bar Santaulària fins al Forn de Cabrianes. En els seus orígens, el mercat ja començava al Santaulària i anava fins a la plaça dels Arbres, i de mica en mica, va anar pujant, quedant la primera zona del raval Sant Jaume buida veient com el comerç també minvava", han explicat des de l'Ajuntament de Calaf.

Des de la regidoria de Comerç de l'ajuntament calafí assenyalen que "una manera d'anar donant vida a aquesta part del carrer és tornar-hi el mercat i facilitar així que tot el raval fins al Forn de Cabrianes sigui un mercat lineal. L'objectiu és fer-lo visible per donar l'oportunitat de posar-hi negocis i crear un gran carrer comercial."

La zona de la plaça dels Arbres "quedarà com un espai més de lleure. Els bars podran treure taules a l'exterior durant tot el temps que necessitin", assenyalen des del govern de Calaf, destacant "l'aposta per deixar la zona de dins la plaça dels Arbres com a "espai temàtic" on, durant l'any, hi haurà diferents tipus de mercats: col·leccionista, artesans, puntaires, actuacions musicals... i altres activitats dutes a terme per entitats, ja siguin d'àmbit mediambiental, comercial, turística, etc."


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.