TORNAR
PUBLICITAT

El capelladí Aleix Auber és número 4 a la llista de la CUP al Congrés

Auber ha estat alcalde de Capellades, del 2015 al 2019

politica
Dimarts, 8 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'esquerra independentista també situa a un anoienc en els primers llocs de les llistes al Congrés per a les properes eleccions, en aquest cas Aleix Auber. Serà el número 4 en la primera ocasió que la CUP es presenta al Congrés dels Diputats.

El cupaire, en la seva etapa d'alcaldeEls cupaires tot just aprovaven la setmana passada concórrer per primer cop en uns comicis estatals. La llista per la demarcació de Barcelona inclou a tres ex diputats del Parlament, Mireia Vehí, Albert Botran i Eulàlia Reguant, i ja en quart lloc, un representant del món municipal, el que va ser alcalde de Capellades de 2015 a 2019, Aleix Auber. El propi Auber, poc abans que es confirmés la llista, apuntava a les xarxes que "treballem nous reptes convençuts de ser, de nou, una peça imprescindible d'aquest camí".

Auber va ser el primer alcalde de la CUP a la comarca de l'Anoia, en coalició amb ERC a Capellades. Dissenyador gràfic, aquest 2019 va donar un pas al costat i es va ubicar en un simbòlic vuitè lloc de la candidatura municipal de l'esquerra independentista al poble. L'agrupació local piulava el dissabte que 2 "és un orgull que el nostre company Aleix Auber estigui a les primeres posicions de la llista de la CUP per a les properes eleccions".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.