TORNAR
PUBLICITAT

Carmen Manchón repetirà com a candidata de Ciutadans a Igualada

La formació també ha presentat les candidatures de Valentín Guerra a Capellades i Sergio Martínez a Hostalets de Pierola

politica
Diumenge, 30 octubre 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Qui va encapçalar la candidatura de Ciutadans a les eleccions municipals del 2019 a Igualada, Carmen Manchón, repetirà com a cap de llista de la formació taronja als comicis electorals del maig del 2023 a la capital de l’Anoia. El 2019 Ciutadans va obtenir presència a l’Ajuntament d’Igualada en obtenir 1.082 vots (5,63%), superant el PP, amb 651, que quedava fora del consistori igualadí.

Carmen Manchón, portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament d’Igualada, ha assenyalat que es torna a presentar a l’alcaldia perquè “vull una Igualada per a tots i vull donar la veu als veïns de la ciutat que han dipositat la confiança en Ciutadans, també per fer una política diferent amb el segell liberal, que és el que som”.

Valentín Guerra i Sergio Martínez, caps de llista a Capellades i als Hostalets de Pierola

Ciutadans també ha anunciat els caps de llista a la formació a Capellades i als Hostalets de Pierola: Valentín Guerra i Sergio Martínez.

Valentín Guerra és l’actual portaveu de Cs a l’Ajuntament de Capellades i tornarà a ser l’alcaldable liberal per als comicis de 2023. Entre les principals propostes que vol dur a terme hi ha la millora de la neteja municipal, vetllar per la convivència i el civisme “i revertir l’efecte crida que està tenint el moviment okupa” a la població.” El 2019 van aconseguir un regidor, amb 297 vots, el 10,55 dels vots escrutats.

Sergio Martínez, per la seva banda, ha manifestat que “volem entrar per proposar mocions, treballar per obtenir que hi hagi més indústria, potenciar les comunicacions i lluitar perquè es desenvolupin les infraestructures que estan oblidades, com la carretera que hauria de connectar Hostalets amb l’autovia”. Martínez, amb 60 vots (3,98%), no va entrar a l’ajuntament el 2019.

La diputada de Cs al Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha assenyalat, en referència als candidats, que “ho tenen tot per a ser bons polítics i complir el seu compromís amb els votants, defensen la Catalunya real, la que pensa d’una altra manera i que dona la cara cada dia en nom d’un projecte liberal que va a favor de la ciutadania” afegint que “volem que aquesta terra prosperi” després d’haver comprovat que “el procés no és només una aventura ideològica sinó un fracàs polític i desastrós per a Catalunya”.


1 Comentaris

l

lope garcia-verdugo galeote

Igualada

30 d'octubre 2022.09:25h

Respondre

Nací en Toledo,me he criado en Madrid y resido en Barcelona.
La construcción dice en su artículo 3 todos los españoles estan obligados a entender y hablar el castellano, me gustaría ver los... Llegir més comentarios de su periódico en los dos idiomas, gracias

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.