TORNAR

Carretero dóna explicacions als coordinadors comarcals

Des del primer dia hi havia hagut problemes amb els 4 membres de la Junta

politica
Divendres, 5 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Reagrupament va tornar a reunir dijous a la tarda els diferents representants comarcals. Aquesta vegada va ser Joan Carretero qui va explicar personalment com s’havia produït la crisi a la Junta. Anoiadiari hem parlat amb Jordi Tomàs, coordinador de l’Anoia, qui ha afirmat que a partir d’ara ‘no hi pot haver personalismes’. D'altra banda, el grup de Reagrupament de l’Anoia celebrarà una assemblea a Igualada el proper 13 de febrer, en la qual s’elegirà oficialment la Junta d'aquesta secció.

Imatge d'arxiu

En la reunió, celebrada a Sant Cugat del Vallès, Carretero va explicar que des del primer dia hi havia hagut divergències amb els quatre membres de la Junta que han acabat dimitint. Segons explica Jordi Tomàs, Carretero va dir que ‘no es podia estar sempre en continu desacord’, per la qual cosa la situació va desembocar en la sortida del líder i dotze membres més de la Junta.

Segons Tomàs, ‘Reagrupament treballarà deixant de banda a partir d’ara personalismes’. En aquest sentit, Carretero ha afirmat que la prioritat no és accedir a escons de diputat, sinó a la finalitat del partit, que és la independència. Sobre la polèmica que envolta la possible vinculació de Joan Laporta amb Reagrupament, el representant de l’Anoia ha reconegut ‘que no ha ajudat en tot aquest afer’, però ha recordat que serà benvingut si això significa que s’han de sumar forces per a l’objectiu final.


5 Comentaris

À

Àngels

Igualada

6 de febrer 2010.15:59h

Respondre

Després de ”regenerar” la pròpia Junta des de dins, Reagrupament segueix treballant per la llibertat d’aquest país...
S’ha acabat l’espectacle.
Visca Catalunya!

f

fontdelferro

IGD

5 de febrer 2010.16:42h

Respondre

Diuen moltes coses... també diuen que el que volen és impulsar un movimennt transversal d’ampli espectre que recolli les diferents sensibilitats nacionals, per tal de presentar una alternativa... Llegir més política que defensi de manera inequívoca i desacomplexada la INDEPENDENCIA DE CATALUNYA, com a mitjà per viure en un país lliure i sobirà on el poble i les futures generacions gaudeixen un major nivell de benestar i progrés social.

Ah! També diuen que lluiten per la REGENERACIÓ DE LA POLÍTICA, dinamitant l’actual status de l’establishment, amb més transparència a través de llistes obertes, rigor pressupostari, proximitat al territori...

Diuen masses coses... que no ens atavalin aquests esvalotadors. No veuen que ja vivim prou bé, de manera resignada i sotmesa! Sense cap altra aspiració que l’anar fent i anar passant...

O potser si que clar considerar REAGRUPAMENT com una alternativa política. Què ens queda si no?

E

E.Dalmases

Igualada

5 de febrer 2010.15:13h

Respondre

Diuen que tot el problema es de faldilles, deu n’hi do quin panorama.

À

Àngels

Igualada

5 de febrer 2010.13:33h

Respondre

Lídia: A Igualada vàren venir al juliol, Reagrupament encara no s’havia constituït formalment. Això va ser en l’Assemblea fundacional cel·lebrada el 3 d’octubre on es van aprovar els... Llegir més Estatuts, la Ponència Política i es va elegir la Junta Directiva.

Un cop la Junta Directiva va començar a funcionar, van començar els problemes amb els quatre.... entre ells Emili Valdero.

A vegades les coses no surten com un vòl o la gent et decepciona...

L

Lidia

Igualada

5 de febrer 2010.11:23h

Respondre

Doncs si hi havia problemes des del primer dia, perque va portar el Sr. Valdero a Igualada?? aiaiai...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.