TORNAR
PUBLICITAT

El cartipàs de l’Ajuntament d’Òdena

Pep Solé s'ocuparà d’Urbanisme, Promoció econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme i Serveis de Manteniment.

politica
Dimecres, 13 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el ple del Cartipàs, celebrat el passat dia 4 de juliol, es va aprovar la designació dels tinents d’alcalde i les àrees de cada regidor a l’Ajuntament d’Òdena. De la mateixa manera, també es van aprovar les retribucions dels membres del consistori i les comissions informatives

Si el dia 11 de juny, Carles Casanova va ser investit Alcalde, actualment ja es coneixen les responsabilitats dels diferents regidors de l’Ajuntament d’Òdena. D’aqueta manera, Pep Solé Vilanova serà primer tinent d’Alcalde, tal com preveia el pacte de govern, i s’ocuparà de les àrees d’Urbanisme, Promoció econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme i Serveis de Manteniment.

El segon tinent d’Alcalde, Sergi Lozano, gestionarà Governació i Seguretat Ciutadana així com Esports i Recursos Humans. La republicana Maria Sayavera és la tercera Tinent d’Alcalde i portarà les àrees d’Ensenyament i joventut. Ramona Vila serà la responsable de Cultura, Festes, Serveis Socials, Sanitat, Gent gran, igualatat i Relacions Ciutadanes i Participaciói Joan Gabarró gestionarà el Medi Ambient, el Món Rural i la Comunicació.

Retribucions

Pel que fa a les retribucions hi haurà una dedciació exclusiva que pertany al Primer Tinent d’Alcalde i que assoleix els 34.448 euros anuals. L’alcalde, que s’ocuparà dels temes d’hisenda, relacions institucionals i noves tecnologies tindrà una dedicació de 25 hores i una retribució de 18.900 euros anuals.

A més a més, es comptarà amb quatre dedicacions de 15 hores setmanals que pertanyen a la resta de regidories

D’altra banda, es fixa pels regidors i regidores que no tinguin dedicació exclusiva ni parcial, una assignació per assistència als Plens de 70 euros per sessió.


18 Comentaris

d

desperançat

Òdena

18 de juliol 2011.10:05h

Respondre

Sr. Ramon:
Té una forma peculiar d’escriure, crec que conec el que significa demagògia, i de ben segur que s’aplicarà per alguns durant aquests pròxims 4 anys.
Sembla que quan algú el... Llegir més replica a vostè i als que l’envolten, salta, s’esvera... es que no podem tenir formes diferents de pensar, actuar... o tots hem de ser de la seva corda?
Està molt informat dels temes, o així ho demostra, no? Deu ser un ”fan” seguidor de CiU-ERC...
A mi, en els càlculs de l’anterior alcalde, segons el que va enviar a les cases hem surt 40.000, pero els 2 alcaldes actuals que te Òdena surten a 53.348 euros... Real como la vida misma!
I com diu el comentarista anrerior, haurem de parlas dels salaris passat 1 any, i veure que ens ha costat als odenencs l’anterior govern, i l’actual... I no nomès salaris, sinò tambè les dietes!! i un cop sumat tot, veure les fites aconseguides per uns i els altres, és la única manera de saber que han costat els polítics.

o

odenaviva.tk

odena

17 de juliol 2011.23:03h

Respondre

Al numero 14. Jonatan.

Ja que hem voleu ficar a mi i al meu equip dins d’aquesta clase de demagogia dir que nomes hem volgut fer un article comparant el que ES VA APROBAR DINS EL PLE del que... Llegir més cobrant directament els regidors tal com va dir Odenaboerta en el seu article (respecte el sous) i tal com va aprobar el Govern, la comparativa es la que és ningu pot dir que no sigui aixi. Tal com dius TOTS el regidors cobren dels plens, dietes i d’altres conceptes en el transcurs de l’any,

Nosaltres nomes no hem volgut valorar el tema tot i que personalment dic que no s’ha vist, ara la valoracio que fas es ficticia ja que fins que no passi un any no podries i no podem els ciutadans fer una valoració real del cost que suposen, Per altra banda t’oblides de la gratificació extraordinaria que suposa una entrada extra en els costos municpals, encara que vulguis fer que els numeros sigun un 2+2=3.

S’ha desperar ha veure que pasa d’aqui 1 any y comparar realment els costos encara que tambe s’ha de matitzar una cosa que et formare en pregunta. Encara que cobrin menys si no son capaços de donar la talla i no fan res que?, I/o pel contrari si cobren mes o igual pero fan moltes coses pel poble que diras?

Temps al temps que posen les coses es possen al lloc i com m’han dit moltes vegades la veritat possa tot al seu lloc. Per cert tu deus ser dels que es creu la paraula falsa d’un politic pero com tambe hem diuen contrasta que els politics enganyen intencionadament.

J

Joam Balcells Masachs

Òdena

17 de juliol 2011.16:51h

Respondre

DE DEMAGOGIA TOTHOM EN FA PER LO QUE ES VEU.

No voldria contestar al sr, Josep perque de Joseps Joans i asses ni han per totes les cases, pero el contestare tot i no saber qui es aquest senyor... Llegir més Josep.

CiU va estar 8 anys també al poder abans que el PSC, i anys enrrera era jo molt próxim a Convergencia, pero la demagogia d’ aquells senyors amb va apartar de les idees proteccionistes dels seus militans i simpatitzans. (Demagogia pura i de la bona)

La demagogie portada a terme está escrita y ven escrita en un mitja de comunicació de la nostre comarca i no o vaig fer jo..Si voste es jove i no ha viscut la transició democratica amb el cap i amb els peus, no sap voste de que va l’ historia.

Jo no li dire que anem a pendre un café i potser de que jo li refresqui les idees,per que jo no soc ningu per convidar a un desconegut a la meva taula. Si voste te un mirall per exemple, jo entinc un altre, que mira el passat i el present,el futur encara es incert i el de voste nomes mira el present pero no en sap res del passat, resulta que el primer mirall elte trencat o no la tingut mai.

Per dir l’ abecedari comencen per la primera lletra, no per la del mitjs. Per aixó dic de que Convergencia no ha sigut blat net, i mentres no em demostrin lo contrari per ami sempre seran lo que demostren que son.

També vull fer esment d’ una publicació de L’ ENLLAÇ que un regidor d’ Òdena que va marxar del partit pero que es va quedar per interessos propis deia de que, els regidors d’ Òdena no tindrien que cobrar. Sap voste si aquest regidor va cobrar alguna vegada i si ha cobrat que na fet dels diners, els va tornar els diners cobrats?.

Moltes gracies per la seva aportació. Joan Balcells Masachs.

J

Jordi

Odena

16 de juliol 2011.20:23h

Respondre

Ramon, probablement no et convenci, però a Òdena governa un equip recolzat per 843 vots. No et vull pas ensenyar res, excepte que 843 és més que 648.

J

Jonatan

Odena

16 de juliol 2011.19:38h

Respondre

Ramon, ja que parles de la web d’ODENAVIVA i de la d’Òdena Oberta. De manera perversa aquest periodista aficionat i manipulat i manipulador de Odenaviva diu que el 2n Tinent d’Alcalde del PSC... Llegir més no tenia sou. Cert, pero si que tenia remuneració. Si mireu la web d’Odena oberta on hi ha la resolucio del Guisado en que es diuen els sous del regidors veureu que també diu que els que no tenen sou cobraran per asistencia a reunions. Diu que per cada ple el 2n Tinent d’Alcalde cobrava 83,20€. Es feien 11 plens ordinaris més algún d’extra. Posem doncs 14 plens x 83,20€ = 1.164,80€. També diu que assitia suposadament a la Junta de Govern i per cada reunió cobrava 457,31€ amb un màxim de 22 reunions. 22 x 457,31 = 10.068,82€.
Ara sumen totes les reunions i plens i ens dona 11.233,62€ que és el total que cobrava el 2n Tinent.
I per què nomès el 2n Tinent d’alcalde cobrava per reunions i els altres no? Fácil, aquest senyor estava a l’atur i si cobrava salari com els altres li haurien tret l’atur com a tota la gent honrada.
Ja per acabar, el regidors de Convergència i Unió que hi ha l’ajuntament, no se si cobren molt o cobren poc. El que si que és absolutament cert és que coobraran un 15 menys exactament que els regidors i alcalde del PSC que cobraven per nòmines i no per reunions.
Qui digui que el que dic no es veritat que posi dades sobre la taula. A la web de l’Ajuntament hi ha els salaris aprovats fa uns dies pel consistori actual i a la web d’Odenaoberta hi ha la resolució dels salaris del PSC quan es van abaixar les nòmines del funcionaris (juny 2010).
Desesperançat, no se que creus que cobrava el Guisado. El que diuen els papers i les nòmines que va repartir ell mateix és que cobrava 40.527€ bruts/any i treballava 30 hores semana. Potser aqlgu enganya el poble, pero tu menteixes voluntariament.
Santi, informat una mica més abans de fer comentaris, fes un esforç i suma les “reunions” que cobrava el 2n Tinent i llavors em dius quan cobraven els del PSC i quan cobraran els de CiU. S’agafa abans un mentider que un coix (Santi dixit).
Sr. Balcells, esta bé que faci la comanda al nou govren. Ens podría dir si tots aquests problemes han aperagut des del passat 22 de maig o ja existien abans de les eleccions?. Més que res per que no crec que els de CiU siguin culpables (de momento) del que no han solicionat els del PSC en 8 anys o amb 8 més els anteriors de CiU.
Aquest espai és un dispendi de mentides, demagogia, incorreccions i franctiradors, que al final ens llegim quatre frikis.

J

Josep

Òdena

16 de juliol 2011.19:35h

Respondre

Sr. Balcells, suposo que si fa tants anys que es viu de la demagogia deu ser per la que han practicat els del PSC que són els que han governat a Òdena els darrers 8 anys. Gràcies per confirmar-me... Llegir més el que ja em semblava.

R

Ramón

Òdena

16 de juliol 2011.17:40h

Respondre

Gràcies ”Antoni” per la teva invitació, però a mi no m’has de convençer de res, ni a mi ni als 648 votants del PSC-Òdena. Tot i que us pugui semblar estrany, ningú ens ha d’ensenyar... Llegir més res. Gràcies de nou!

J

Joan Balcels Masachs

Òdena

15 de juliol 2011.18:25h

Respondre

AVUI AL MATI

Avui passades les deu del mati un senyor molt educat i molt emmuinat pels meus escrits, també ma dit per parlar tot fen un café dels problemes d’ Òdena. Es que tot s’... Llegir més arregla fent un café? Si es així tot sortira molt barat i s’ aurant acabat per fi allo que en diuent comidas de trabajo.Farem un café i lo que convingui si senyor. Joan Balcells Masachs.

A

Antoni

Òdena

15 de juliol 2011.11:20h

Respondre

Ramón, si saps qui soc fes-me un truc i anem a fer un cafè i parlem, pot ser et podré convèncer de que estàs equivocat. :-)

J

Joan Balcells Masachs

Òdena

15 de juliol 2011.11:05h

Respondre

LA DEMAGOGIA EL PLAT DEL DIA.

No mes vull dir dues coses, que estic completament d’ acord amb l’ escrit núm. 8 del Ramón d’Òdena. Fa anys que es viu de la demagogia, com també de la... Llegir més mentira.
Joan Balcells Masachs.

R

Ramón

Òdena

14 de juliol 2011.19:30h

Respondre

Antoni, primer caldria que miressis al diccionari el que vol dir ”demagògia”, encara millor... torna a lleguir el teu article i et treurà de dubtes ja que es precisament el que tu has fet!!
De... Llegir més totes maneres que vols que et digui, si defensem al govern anterior es perque som exregidors, familiars o amics. Si pel contrari us tirem flors res a dir. Dic us tirem perque el poble es petit i ens coneixem tots, fins i tot la manera d’escriure i a tu es fàcil saber qui ets.
Pel David, dir-li que es molt fàcil saber el que cobràva l’anterior equip de govern, ja se’n van encarregar la gent de ERC de publicar-lo sense cap mena de pudor, o no ho recordes??

d

david

pla de la masia

14 de juliol 2011.14:53h

Respondre

A dia d´avui encara desconeixem el que cobraven els antics regidors i l´antic alcalde de l´ajuntament,com a mínim molts dubtes tenim.El que si sabem és la ”feina”que van fer i les... Llegir més influències que tenien pels familiars i més allegats al ”règim”.D´altre banda està molt clar lo que cobraran els ”nous”, i si ens surt car o barato anirà en funció dels resultats.

S

Santi

Òdena

14 de juliol 2011.14:53h

Respondre

Marc informat una mica abans d’escriure comentaris infundats i mirat ei següent article :
http://goo.gl/cpEor
S’agafa abans un mentider que un coix !

A

Antoni

Òdena

14 de juliol 2011.09:59h

Respondre

Que fàcil es fer demagògia¡¡¡ Com que els comentaris estan fets per membres de l’antic govern es normal que menteixin descaradament intentant confondre. No diuen que un regidor que estava a... Llegir més l’atur no el compten com a salari (perquè era il•legal) i li donaven primes d’assistència a comissions, a ell i a la resta del govern anterior. Al final com que conec a la gent nova que ha entrat, se que rebaixaran les despeses dels càrrecs electes en un 15%. I el lloc on s’ha de mirar es en la liquidació del pressupost municipal. I en quant al temps de dedicació no té massa importància, encara que hi dedicaran més temps els actuals, l’important son els resultats de la feina feta, que tampoc tindrà color.

R

Ramón

Òdena

13 de juliol 2011.23:21h

Respondre

Marc, si no és masa molèstia li podries fer una ullada a les dades que publica aquesta web i de ben segur et treu de... Llegir més dubtes.

http://odenaviva.iblogger.org/index.php?option=com_content&view=article&id=407%3Asaprova-el-cartipas-del-nou-govern-muncipal&catid=69%3Apolitica&Itemid=83

Només s’ha de copiar i enganxar al teu navegador.

M

Marc

Plà de la Masia- Sant Pere

13 de juliol 2011.21:57h

Respondre

Pel desperançat:
Li recordo que el Sr. GUISADO no cobrava 30.000 euros, sinó que arribava quasi als 45.000 euros , ell solet. Si no em creu façi matematiques i veura. Exactament no se el sou... Llegir més complert del Sr. GUISADO però eren bastants més de 3.000 euros mensuals, per la qual cosa ja ho tenim, ronda aquesta xifra.
També li recordo que els regidors anteriors també cobraven uns sous vergonyosos per la feina que feien,
Si ho sumen tot potser ens adonem de que ni que cobressin el mateix, tenen el doble d’hores de feina, que no vol dir d’atenció al públic, perque per si no ho sap la feina dels alcaldes i dels regidors,es alguna cosa més que rebre a la gent, tot i que han d’estar disponibles per fer-ho.
Salut

D

Desperançat

Òdena

13 de juliol 2011.17:47h

Respondre

Carti-PLAFF! Bufetada que ens han fet els nous alcaldes d’Òdena. 18.900 el primer alcalde, 34.448 el segon! Deu ni do! Quin era llavors, segons l’actual alcalde el salari de Guisado? Perquè si... Llegir més sumem 18.900+34.448 = 53.348 EUROS!!! Crec que Guisado voltava els 30.000!
Això es enganyar al poble! En campanya deien que baixarien els sous! I tant, els dos alcaldes sumen prop de 55.000 euros!
I de ben segur que ho justificaran amb que faran més hores de dedicació. De ben segur, el problema es que, i com se sap això?
Perque si mirem l’horari que hi ha a la web municipal on posen els horaris d’atenció dels nous regidors i alcaldes, els 2 alcaldes acutals un nomès aten 1 dia a la setmana y durant 3 hores i l’altre hores a convenir! Guisado tenia disponibilitat durant tota la setmana!
Però el que més sorpren, i per això estic desperançat, és que a data d’avui encara no han donat explicacions del perquè govenen junts, i quin serà el seu programa comú! Perquè en el ple de constitució varen explicar que coincidien en molts punts, i que restava pendent el cartipàs, però ha arrivat el carti-PLAFF i encara no sabem quin és el programa electoral de ERC-CiU.
Espero amb esperança que no triguin gaire a explicar-ho... o és que encara no ho tenen clar? Cada cop queda menys per les properes!

J

Joan Balcells Masachs

Òdena

13 de juliol 2011.16:42h

Respondre

NO CARTIPA DE L’ AJUNTAMENT D’ ÒDENA

Senyors, ara toca treballar, pero de valent i no val a dir es que jo aixó no ho sabia.

CARRER DE JOAN MIRÓ.Deixar.lo en millors condicións que... Llegir més el ban deixar degut a unes obres de enllumenat i aigua. Si no hi han diners per fer l’ arrenjament la persona que ho ba ordenar que pagui les obres de les que ell a disfrutat duran tots aquets anys.

CARRER VERDAGUER. Fer cumplir la prohibició d’ estacionament en els llocs on fa tans i tans anys que está prohibit estacionar, ja que els cotxes mal estacionats dificulten el gir cap el carrer Guixera nort.

CARRER GUIXERA. Fer complir les normes de circulació a les persones que circulan amb el seu vehicle marxa enrrera des del núm. 25 fins passat el núm 41, tan de dia com de nit i ho fan varies vegades al dia. Aquets vehicles el dia menys pensat poden ocasionar algún accident. Si no si posa remei qui li te que posar.

SORROLS DE MÙSICA. Els conductors d’algúns vehicles es pensen que poden anar pel carrer amb la mùsica a tota ”merda” molt entrada les 12 de la nit, i jo pregunto si es que hi possareu remei.

VELOCITATS. Pel carrer Verdaguer i Guixera es circula a una velocitat quasi de circuit. Al Verdaguer i tenim l’ escola i a la Guixera molts veins. Es pot solucionar amb bandes sonores que dificultin l’ acces de velocitat?. Joan Balcells Masachs

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.