TORNAR

El Casal Popular d'Igualada organitza un debat electoral amb els partits independentistes

Amb la participació de Junts per Igualada, ERC i Poble Actiu

politica
Dilluns, 20 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Casal Popular d'Igualada organitza un debat electoral amb representants de les tres formacions independentistes que concorren a les eleccions municipals d'aquest diumenge a Igualada. Dimarts, tan sols cinc dies abans dels comicis, els representants de Junts per Igualada, ERC i Poble Actiu, debatran sobre cultura, joventut, gent gran i territori i respondrana les preguntes del públic.

Què proposen els partits en l'àmbit cultural? Què es pot millorar a Igualada en relació als joves? Què fa falta per atendre la gent gran? Quina opinió tenen les formacions sobre alguns dels debats que hi ha sobre la taula a la comarca, com la gestió de l'aigua o el polígon industrial de Can Morera? Aquestes i altres qüestions sobre els seus programes electorals plantejarà el periodista d'Infoanoia Òscar López als candidats de les formacions independentistes.

El debat, obert a tothom, tindrà lloc aquest dimarts, a les 8 del vespre, al casal Popular d'Igualada, el Foment.


4 Comentaris

N

Nil

Igualada

21 de maig 2019.08:20h

Respondre

Normal que el casal INDEPENDENTISTA el Foment no convidi els partits del bloc del 155 (El PSOE del Jordi Cuadras, C’S i PP).
És un espai privat i poden fer el que vulguin.

C

Carles

Igualada

21 de maig 2019.10:50h

Sí Nil, és normalíssim que es discrimini del debat polític a partits polítics per les seves idees i/o opinions (ja sigui privat, públic o interestel.lar). Aquest és el problema: fer del... Llegir més sectarisme, la discriminació i la falta de llibertat d’expressió i opinió una normalitat. No era això, companys, no era això pel que varen morir tantes flors.

O

Oscar

Igualada

23 de maig 2019.08:30h

A casa meva puc fer el que vulgui.... El Foment a casa seva fa el que vol...

C

Carles

Igualada

20 de maig 2019.08:58h

Respondre

Això es diu sectarisme, aquí i a la Xina Popular

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.