TORNAR

Castellolí s’integra al Programa Sectorial Renovables 2030

El batlle Joan Serra manifesta que “era una assignatura que teníem pendent”

politica
Dimarts, 25 octubre 2022. 17:11. Redacció AnoiaDiari.

El municipi de Castellolí s’ha integrat al Programa sectorial Renovables 2030 de la Diputació de Barcelona, a través del qual rebrà una subvenció de 182.958, 35 € per a la instal·lació de plantes fotovoltaiques d’autoconsum a diferents equipaments municipals, un projecte que té un cost total de 203.287 €. Amb aquesta subvenció, doncs, es podrà sufragar el 90% del cost de les actuacions que preveuen fer l'any vinent. 

El programa, aprovat el març passat per la Diputació de Barcelona, per impulsar una línia de cooperació per a finançar inversions dels ens locals de caràcter emblemàtic, de gran escala i amb un impacte significatiu en la reducció de les emissions locals de gasos d’efecte hivernacle i en la reducció dels costos energètics locals que tinguin per objecte inversions relatives a plantes fotovoltaiques, calderes de biomassa o enllumenat públic.

El batlle de Castellolí, Joan Serra, ha mostrat la satisfacció del govern municipal, ja que “era una assignatura que teníem pendent i gràcies a aquesta subvenció, podrem començar l’any 2023 produint energia neta des de gairebé totes les instal·lacions municipals. Sens dubte, és una gran notícia per a l’any vinent”. Serra ha reconegut “la bona feina feta del David Almanzan, enginyer tècnic municipal i de la Teresa Guixà, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament, per la seva gran tasca per aconseguir aquests ajuts”.

Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament, Teresa Guixà, ha assegurat que aquesta instal·lació “és un gran pas cap a la transició a les energies renovables i continuem treballant”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.