TORNAR

El cessament d'Eduard Pujol fa que l'anoienca Maria Senserrich pugui entrar al Parlament

politica
Dimarts, 27 octubre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Tot i que la igualadina, diputada entre 2010 i 2017, figurava en una posició alta de la llista de JxCat, les successives renúncies fan que ara estigui en disposició d'assumir l'escó. El grup parlamentari no confirma encara qui assumirà la posició.

Aquest dilluns, s'anunciava el cessament d'Eduard Pujol, portaveu parlamentari de JxCat. Pujol adduïa "circumstàncies personals" per deixar l'escó, tot i que la raó del cessaments seria que la formació vinculada al Presidents Carles Puigdemont i Quim Torra l'ha forçat davant de denúncies per presumpte assetjament sexual. L'adéu d'Eduard Pujol fa que l'escó per la demarcació de Barcelona que deixa vagi a parar a la següent de la llista de JxCat per a les eleccions al Parlament del 21 de desembre del 2017, Maria Senserrich.

Senserrich, de 40 anys, va ser diputada ja, entre 2010 i 2017 per CiU i Junts pel Sí. Era també portaveu del PDeCAT. El 2017, però, va anar a parar a un lloc de la llista que encapçalava Carles Puigdemont amb molt poques possibilitats d'entrar al Parlament, el número 27 per Barcelona. No va entrar, però va mantenir la posició de portaveu fins un any més tard, gairebé, quan va presentar la seva dimissió. 

JxCat encara no ha confirmat si l'anoienca agafarà l'escó. Senserrich s'ha desvinculat gairebé de la política els darrers dos anys -només va aparéixer a la presentació de la candidatura de Marc Castells, el 2019- i no va assumir l'escó que va abandonar el President Quim Torra el mes de febrer.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.