TORNAR

CiU i ERC-Rcat anunciaran divendres els termes de l’acord

Marc Castells té ideat el nou equip de govern

politica
Dijous, 9 juny 2011. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’acord entre CiU i ERC-Rcat és cada vegada més proper; si ahir anoiadiari•cat anunciava que els dos partits estaven ultimant els detalls de l’acord per formar un equip de govern al capdavant del consistori igualadí, el matí d’aquest dijous Convergència i Esquerra han convocat una roda de premsa per demà al matí on sembla que formalitzaran l’acord i n’explicaran els detalls.

A poques hores de la constitució del nou Ajuntament d’Igualada, finalment els equips que formaran el futur equip de govern explicaran l’acord a què han arribat però no serà fins divendres al matí que en faran públics els detalls.

Els 10 regidors que va obtenir CiU en els passats comicis deixaven la coalició nacionalista amb la possibilitat de governar amb una minoria còmoda a l’Ajuntament d’Igualada però Marc Castells i Joan Torras han arribat a un acord per governar d’una manera estable al capdavant de l’administració Igualadina. L’Acord no agafa per sorpresa ja que els dos equips han governat conjuntament al Consell Comarcal i mantingut postures semblants en l’oposició de l’Ajuntament durant aquest últim mandat.

Ara com ara els líders dels dos partits no han oficialitzat el pacte i Marc Castells no ha volgut avançar com es distribuiran les competències del futur equip de govern però el líder convergent té al cap l’organigrama del consistori igualadí que encapçalarà a partir del proper 11 de juny.


5 Comentaris

J

Josep D'Orpí

Orpí

10 de juny 2011.19:18h

Respondre

Crec que l’acord será bó per Igualada, peró ull amb els carrecs de confiença i amb les assignacions económiques als regidors de l’equip de govern. Ja circulen rumors que no m’agradan gens.... Llegir més No hem de caure en les ”bestiesses” que han fet els anteriors sobre aquesta questió.

D

Diego Lopez

La Torre de Claramunt

10 de juny 2011.14:13h

Respondre

Durant els anys de govern de l’Entesa, amb politiques d’esquerra a Igualada, ERC ha estat sempre posant entrebancs, ara quina casualitat pactant amb CiU.
Senyors d’ERC ara sabem qui sou!!

R

Ricard

Igualada

10 de juny 2011.09:19h

Respondre

Molt bona notícia, crec que CIU i ERC-Rcat junts, poden fer molt bona feina per Igualada. Endavant!

R

Ricard Sabater

Igualada

9 de juny 2011.21:41h

Respondre

Igualada necessitava aquest canvi.
Gràcies companys de Convergència i també a ERC per haver-ho fet possible.

A

Anna Monteriol

Igualada

9 de juny 2011.19:31h

Respondre

Recorda Marc el teu programa... fora els càrrecs de confiança... es a dir.. que no els paguin amb els nostres diners!!!! aupa!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.