TORNAR
PUBLICITAT

CiU Igualada porta al Parlament una proposta per compensar el sobrecost del subministrament elèctric dels empresaris

politica
Divendres, 15 maig 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En aquesta proposta, els representants de CiU a l’ajuntament d’Igualada, demanen al govern de la Generalitat que retorni a les empreses, en forma de subvenció, els diners que han pagat o han de pagar a l’INCASOL per tenir dret al subministrament elèctric, com a compensasió per la construcció de la subestació Anoia, ubicada al costat del polígon industrial “Riera de Castellolí”.

Els representants de CiU al Parlament

Aquesta actuació de CiU sorgeix com a resposta a les inquietuds de diversos emprenedors igualadins que havien mostrat la seva perplexitat davant la situació. Castells creu que “cal donar una resposta i facilitar el màxim possible que s’instal.lin empreses al nostre territori.” I per això creu que la Generalitat hauria de donar facilitats a un territori tan castigat amb l’atur amb incentius que no suposin una barrera alhora de fer venir empreses a la comarca.

CiU es compromet a seguir treballant per pressionar la Generalitat perquè s’estableixin incentius per crear ocupació, ja que segons Castells: “el suport a les industries és un dels elements que ens ha de permetre generar oportunitats de creixement econòmic per la nostra ciutat”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.