TORNAR
PUBLICITAT

CIU i PSC rebutgen una moció per a la independència de Catalunya a Castellfollit de Riubregós

La moció ha estat aprovada en diferents municipis de la comarca

politica
Dijous, 5 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dilluns, durant la celebració del ple ordinari a Castellfollit de Riubregós, els grups municipals de CIU i PSC van rebutjar l’aprovació d’una moció presentada per Esquerra Republicana
de Catalunya on s’instava al Parlament a iniciar un procés democràtic per tal que Catalunya assoleixi la seva independència nacional i es constitueixi en un estat independent, de dret, democràtic i social integrat a la Unió Europea.

Així, el document presentat per Esquerra fou sotmès a votació al consistori municipal essent refusat amb els vots en contra de dos regidors de CIU, un del PSC, l’abstenció d’un regidor convergent i

l’únic vot favorable de la representant d’ERC. Segons ha afirmat la regidora republicana, Lourdes Oliveras, 'la doctrina de partit ha marcat la votació del text, deixant pal·lès que ni CIU ni PSC són partidaris de la llibertat del país'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.