TORNAR

Ciudadanos obre la seva primera delegació anoienca a Masquefa

Els nacionalistes espanyols volen obrir més delegacions en breu

politica
Divendres, 5 febrer 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'ha constituït l'agrupació de Ciutadans (C's) a Masquefa, a la comarca de l'Anoia. El subdelegat d'organització territorial de Ciutadans (C's) a Catalunya, Carlos Sánchez, ha celebrat "el naixement d'una nova agrupació" i ha destacat que amb això "es constata el creixement i la implantació de Ciutadans al territori".

Sánchez ha destacat que la junta directiva de Ciutadans a Masquefa "s'ha triat mitjançant un procés de llistes obertes que ha comptat amb la participació de tots els afiliats" i ha explicat que es tracta de la primera agrupació de Ciutadans a la comarca de l'Anoia , encara que ha puntualitzat que "s'espera que s'inaugurin de noves en breu".

La junta directiva d'aquesta nova agrupacióLa junta directiva de l'Agrupació de Ciutadans Masquefa està integrada per Adolfo Serna que és el coordinador, Carlos Prusi ocupa el càrrec de secretari / tresorer i Manuel Fariña que és el responsable de l'àrea de Ciutadania. També integren la junta de l'agrupació de Masquefa Carmen Sanz com a responsable de Comunicació i Alberto Sánchez de Política Municipal.


4 Comentaris

J

José Antonio

PIERA

15 de juny 2019.21:36h

Respondre

Hola buenas noches soy simpatiza y apoyo a Jorge en Piera un saludo

J

Javier

Piera

24 d'abril 2018.15:09h

Respondre

Buenas tardes preguntaros si esta previsto la presentacion en Piera para las proximas municipales en Piera por cierto una poblaciin donde Ciudadanos gano las ultimas generales se que habia una chica... Llegir més canaria que lo intento incluso se hicieron reuniones viniendo personas de Manresa como esta el tema? Gracias

j

judit Ribas

masquefa

23 de maig 2018.13:44h

Muy buenas Javier yo soy afiliada de C,s en Masquefa para cualquier cosa te paso mi correo y así te pueda quizás orientar para que te pongas en contacto con la Agrupacion de C’s que te... Llegir més corresponde por zona. Un saludo.

I

Ignasi

Igualada

5 de febrer 2016.10:32h

Respondre

Enhorabona, és una bona notícia, ja que ajudarà a reflectir i reforçar la pluralitat ideològica de la comarca, que tant sovint alguns volen presentar com de pensament únic.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.