TORNAR

Els Comuns demanen a Igualada "l'alliberament dels presos" com a punt de partida per negociar

politica
Divendres, 8 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els ecosocialistes van fer el seu acte de campanya amb la presència de dues cares conegudes de la formació, Mar Garcia i Joan Mena. Mena s'ha distingit per ser una de les veus més contundents d'ECP al Congrés. 

Membres de la candidatura violeta a la demarcació van ser a Igualada aquest dimarts, on van oferir una roda de premsa amb la presència de Mar Garcia, Joan Mena i Nati Veraguas, aquesta, la candidata anoienca que figura a la llista, en el lloc 19è de la demarcació. Els comuns van ressaltar la seva exigència de l'allibertament dels "presos i preses per normalitzar la situació política".

Els membres d'ECP, el dimarts, a Cal FontVan exposar altres punts del programa com un diàleg "a través d'una Mesa de partits a Catalunya i que siguin els i les catalanes qui puguin votar un nou acord per a Catalunya". Parlen també de "propostes de reindustrialització de comarques com l'Anoia, garantir els drets laborals dels i les treballadores i també una fiscalitat verda i social que faci que hi hagin més impostos a les empreses que més contaminin i també les que més facturin per redistribuir la riquesa i que comarques com aquesta tinguin més oportunitats. Volem que l'Anoia sigui motor de la Catalunya central".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.