TORNAR
PUBLICITAT

El Consell Comarcal aprova una moció del Partit Popular per rebutjar la pujada de l’IVA

En el transcurs del darrer ple, celebrat aquest dijous

politica
Dilluns, 3 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dijous, 29 d’abril, en el transcurs del Ple Ordinari celebrat al Consell Comarcal de l’Anoia, el grup comarcal del Partit Popular va presentar una moció de rebuig a la pujada de l’iva, que va ser aprovada amb els vots favorables del propi Partit Popular, de CiU, d’ERC i IC-Verds i amb el vot contrari del PSC. El portaveu Popular Joan Agramunt va manifestar ‘que la pujada dels tipus impositius de l´IVA comportaran un seguit d’efectes negatius pel consum, la inversió i la creació de llocs de treball i que perjudicarà de manera directa la recuperació econòmica de la nostre comarca, ja prou delicada en aquests moments de crisis econòmica’.

Consell d'alcaldes de l'Anoia - Imatge d'arxiu

També va manifestar que ‘aquesta reforma fiscal del Govern Central, de Rodríguez Zapatero, via pujada d’impostos, ve a finançar els excessos de la despesa pública. Aquesta pujada de l’IVA, com a impost que grava el consum afectarà de manera més directa a les butxaques dels contribuents. El Govern Central té previst recaptar 5.150 milions d’euros fins al 2012 i aquesta mesura significarà 290 euros l’any de despesa mitjana per llar, per a cada família, segons l’OCU, i afectarà negativament a 26.000.000 de contribuents al conjunt d’Espanya amb rendes inferiors a 30.000 euros l’any’. Finalment Joan Agramunt va remarcar, que ‘ara no és el millor moment per a la pujada d’impostos, sinó que s’hauria de fer tot el contrari’. En el mes de març passat, el Ple de l’Ajuntament d’Igualada també va aprovar la moció del Partit Popular per la qual l’Ajuntament expressava el seu rebuig a l’increment de l’IVA.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.