TORNAR

El Conseller Alfred Bosch participarà a la festa de Reis d’Igualada

Conseller d’Acció Exterior ha estat convidat en el marc del 125è aniversari de la celebració de la Festa de Reis

politica
Divendres, 3 gener 2020. 13:10. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Alfred Bosch, serà a Igualada durant la cavalcada de Reis en motiu del 125è aniversari. També l’acompanyarà la Consellera igualadina de Salut, Alba Vergés, i el cap de l’oposició d’ERC Igualada, Enric Conill

El Conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Alfred Bosch, serà a Igualada durant la cavalcada de Reis en motiu del 125è aniversari de la festa. Juntament amb Bosch també hi serà la Consellera de salut, la igualadina Alba Vergés i el cap de l’oposició del consistori igualadí, Enric Conill.
Segons Conill “Igualada és una ciutat privilegiada al tenir la festa de Reis més antiga i singular, un luxe que gaudeixen els nostres infants i que fan d’aquesta ciutat un lloc únic, molt especial” i assegura que “volíem donar el màxim de suport i reconeixement als Reis d’Igualada i per això hem convidat al Conseller d’Exteriors Alfred Bosch”. En aquest sentit el cap de l’oposició explica que “aquesta serà una nova oportunitat perquè el conseller visqui en primera persona una de les festes més màgiques i especials de tot l’any i que pugui explicar arreu del món que a una ciutat del nostre país, Igualada, es celebra de manera única una nit espectacular”. Finalment Conill es mostra “molt satisfet que el Conseller hagi acceptat la nostra invitació” i desitja “una bona nit de Reis, dels Reis bons, a tothom”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.