TORNAR
PUBLICITAT

La consellera igualadina Alba Vergés critica a Sánchez per visitar "només els seus"

L’anoienca remarca que ”els nostres hospitals no discriminen”

politica
Dimarts, 22 octubre 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dures crítiques de Vergés al president estatal i a Grande-Marlaska per haver-se centrat -en el seu pas per Barcelona- només en visitar els policies ferits i no els les altres persones que també han estat hospitalitzades arrel de l'acció policial. Aquest dilluns, segons Vergés, hi havia 12 persones hospitalitzades.

Vergés, reunida amb el president Torra i altres consellers FOTO: ACNNLa igualadina Alba Vergés, consellera de Salut, criticava aquest dilluns que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, vingui a Catalunya a veure "els seus", en referència als policies nacionals ferits durant els aldarulls dels últims dies. Segons l'ACN, Vergés declarava que Sánchez "no (cal que) es preocupi dels seus, que aquí atenem a tothom. El nostre sistema i els nostres professionals no discriminen".

La republicana lamentava que el president estatal no agafi el telèfon a Quim Torra tot i existir un "problema polític". Alba Vergés visitava aquest dilluns dues persones –un home i una dona- que estan hospitalitzades al Josep Trueta de Girona. La consellera va interessar-se ja al Sant Pau i a la Vall d'Hebron per les persones ingressades: "He estat al costat del SEM, que ha fet un desplegament especial i seguim l'evolució absolutament de tothom", deia la consellera, abans de carregar contra l'executiu del PSOE.

 

 


3 Comentaris

nestrobu

nestrobu

Girona

27 d'octubre 2019.23:20h

Respondre

Espanoles todos !!!


Al súbdit mesell de la llista d’espera, que no sap si n’és o hi és, que veu llaunes per llautons, que si havem o li donen ... i que veu indignat aixecar dits enfront... Llegir més la lluna que l’enlluerna.
Que l’escandalitza la denuncia oberta i no pas el fet denunciat.

Almenys a Madrid no son tan curts com tu i, sense publicitar-ho, saben a qui han de visitar i a qui no, quins son dels seus i qui no.
Tu no cal que posis condicionals, es veu d’una hora lluny que ets un esclau dels seus, subjugat i submís, ets la veu del teu amo. El que et perdona la vida i així et dóna confiança.
Però aquí no tothom és mesell i esclau, encara que no t’hi càpiga dins el teu caparró.

Segur que et reconforta mes ser un xai del ramat i ignorar servilment secrets d’estat al descobert :
“De Alfonso a Fernández Díaz:
“Les hemos destrozado el sistema sanitario” :
“Les hemos dado en todos los morros con Ramón Bagó, les hemos destrozado el sistema sanitario, les hemos acusado, estamos jorobándoles ... “

A tu el que realment et dona confiança es ser fidel a l’amo espanyol i que ningú el qüestioni, això si que em faria caure a mi la cara de vergonya ...


I al que li fa la claca, el del ejemple i llivertat, que comenci per criticar, si es que gosa, l’exemple de manipulació i discriminació de les visites interessades de propaganda que fan el Presidente i el Ministro del Reino.
A veure si el Presidente i el Ministro també es dignen a donar exemple, de ni seus ni teus, recolzant els hospitalitzats innocents a causa de la repressió policial indiscriminada,
o sera que no ho fan perque no son dels seus ?
Perque justament son les víctimes dels seus esbirros ?

A

A la llista de espera!!!!!!

23 d'octubre 2019.14:33h

Respondre

Alba, jo estic a la llista de espera!
Que sóc,? del teus, o dels seus?
Noia vas malament t, molt malament, posant, condicionals..... Del meus o dels teus. Dels teus ja comprenc que no hi sóc,... Llegir més segueixo a la llista de espera...!!!!
Se et veu la llauna!!!! Alba Vergonya!!!
Estic a la llista de espera, i tu no hem dons confiança....

M

Marià

Igualada

24 d'octubre 2019.08:14h

Totalment d’acord
Es molt fàcil criticar pro es mes difícil donar ejemple.
Per cert aquí no es publica tot només el q els interessa.
Jo he fet algun comentari critican... Llegir més certes gestions i no ho han publicat
Llivertat, democràcia, qui ho diu!!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.