TORNAR
PUBLICITAT

La CUP demana responsabilitats al govern d'Igualada pel "fiasco" de 76.000 euros pagats per Tickdi

L’aplicació de fidelització comercial ha tingut només 25 comerços registrats

politica
Dijous, 22 març 2018. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fa unes setmanes el grup municipal de la CUP va fer una petició per escrit al govern d'Igualada sobre el rendiment del contracte de l'aplicació comercial Tickdi, nascuda per fidelitzar el client als establiments comercials o fer la digitalització de factures. El balanç que fa la formació opositora és de "rotund fiasco". El govern de la ciutat va parlar en el moment de presentar-la d'una "oportunitat", mentre que els cupaires van assenyalar que el preu era "desorbitat".

La CUP igualadina titlla d'"absolut desastre" els resultats obtinguts per l'aplicació Tickdi un any i mig després que aquesta fos contractada per l'Ajuntament amb un cost de 76.000 euros per les arques municipals. En el seu moment, l'esquerra independentista ja va acusar a Àngels Chacón de "tracte de favor" en ser la contractació de l'empresa d'un extreballador del seu departament, i ara afirmen, a més, que "els resultats obtinguts requereixen de l'assumpció de responsabilitats per part del govern".

En un comunicat, els cupaires remarquen que "Ho vam advertir al seu moment i només vam rebre menyspreu per part Chacón i Castells: ara s'ha demostrat que tot allò que vam dir era cert", reblen. Expliquen que a principis d'aquest 2018 van demanar per escrit explicacions al govern sobre el desenvolupament del contracte. Consideren que "és un escàndol majúscul que el contracte per desenvolupar l'aplicació, defensat per Chacón com a oportunitat única al seu moment, el govern el doni per correctament finalitzat i es pagui l'import com si hagués estat un èxit". L'aplicació, al llarg d'aquest període ha comptat només amb 25 comerços registrats i 50 descàrregues d'usuaris, segons l'informe de resposta que han rebut. "Ha demostrat ser un absolut fiasco i ha quedat palès que només pretenia impulsar la creació d'una empresa d'un amiguet del govern municipal que no ha tingut mai cap altre client" manifesten.

"Presa de pèl"

El portaveu cupaire Albert Mateu afegeix que "és molt greu que actituds com aquestes, de contractar empreses amigues amb un evident sobrecost respecte preus de mercat, quedin impunes. Però encara més, especialment, si l'argumentació per contractar-los a dit va ser que era un projecte únic i, com s'ha demostrat, d'únic només té que no ha servit absolutament per res". Per la seva banda, la regidora Eva Pedraza ha carregat afirmant que "és una absoluta vergonya com a ciutat que permetem aquests comportaments per part del govern, i és de caradures pretendre fer com si no hagués passat res i no demanar responsabilitats a l'empresa contractada, pagar-los allò acordat, i que políticament no s'assumeixin responsabilitats. Una absoluta vergonya, repetim. Una presa de pèl amb els diners de tots".

 


2 Comentaris

A

Anonymous

igualada desperta!

24 de març 2018.10:45h

Respondre

Una explicació per part del PdeCat Igualadí, JA

P

PEPE

23 de març 2018.20:47h

Respondre

Fiasco” o malversació. ?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.