TORNAR
PUBLICITAT

La CUP decideix el format de la candidatura a Igualada en una assemblea oberta, dissabte

Volen ”enriquir el projecte municipalista amb la participació ciutadana”

politica
Dijous, 29 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Casal del Passeig serà l'escenari aquest dissabte, a les 11 del matí d'una assemblea de la CUP igualadina. La formació va decidir fa unes setmanes concórrer a les eleccions del 26 de maig amb una "marca municipalista amb noves sigles que unís a les esquerres sobiranistes".

Una de les assemblees constitutives de la CUP, fa quatre anysL'esquerra independentista d'Igualada debatrà aquest dissabte la proposta de candidatura, els eixos de campanya i la forma d'organitzar-se. Serà en una assemblea oberta a la ciutadania amb el lema 'Bastim l'horitzó', amb la intenció de "compartir les idees i el projecte" en què treballen de cara les properes eleccions municipals i "enriquir-lo gràcies a la participació ciutadana". L'objectiu dels cupaires en aquesta assemblea oberta és "fer participar a la gent de la creació de l'eina que es proposen crear per als propers mesos i enfortir-la".

Fa unes setmanes, anunciaven que de cara al 2019 es prepararà una nova candidatura, de format estrictament municipal, que vol incloure "l'esquerra transformadora autodeterminista". La trobada està pensada per intercanviar opinions entre el grup impulsor i altres persones i col·lectius de la ciutat que vulguin contribuir a fer possible aquesta nova etapa i sumar més esforços i punts de vista.

Parlen d'una "nova candidatura que esdevingui una eina capaç de liderar l'alternativa política a la ciutat, en consonància amb el treball fet els darrers tres anys." És en aquest sentit, i de cara a detectar un ventall ampli de necessitats i temàtiques a tractar, que aquest dissabte 1 de desembre els cupaires obren l'assemblea a "othom qui vulgui assistir-hi per tal de contribuir al debat tot debatent idees de cara a l'elaboració dels continguts programàtics i de la mateixa candidatura que haurà de guiar l'acció política, basada en un municipalisme al servei de les classes populars".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.