TORNAR

La CUP igualadina decidirà en una assemblea al setembre la seva estratègia per a les municipals

Els cupaires fan un balanç positiu del seu paper a l’Ajuntament igualadí

politica
Dimecres, 4 juliol 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El partit de l'esquerra independentista es referma com "alternativa necessària" per a Igualada i escalfa motors de cara als comicis de 2019. Afirmen que "cal un govern que afronti reptes que té la vila per davant, com la necessitat d'un pla urbanístic o més progressivitat en els impostos". 

El setembre vinent, la CUP d'Igualada farà un acte amb militància i simpatitzants per tal de validar l'estratègia per a les eleccions municipals del maig del 2019. La formació vol culminar "un procés iniciat al gener d'enguany" que els ha permès establir les bases d'"una proposta de fórmula i programa pels propers comicis. Enfortir i eixamplar un projecte d'esquerra transformadora, d'obediència municipalista i absolutament compromesa amb els valors republicans".

Els membres de la candidatura de la CUP, fa tres anysEls cupaires entenen que "Igualada té una infinitat de reptes per davant a nivell municipal, com la necessitat d'un nou POUM, un canvi de model de recollida de residus, solucionar el problema de l'aigua o implementar mesures de progressivitat en els impostos municipals, entre d'altres". Segons ells, "són reptes de fons que no se solucionen només amb inversions i obres com les previstes d'ara fins el maig del 2019, inversions necessàries que convé no oblidar que paguem amb els diners de tots". No obstant, la CUP argumenta que "compartim la necessitat de la immensa majoria d'aquestes inversions ja que milloraran indubtablement la nostra ciutat i per això celebrem i hem donat suport a que es tirin endavant, però cal abordar reptes majors".

El grup que representen Albert Mateu i Eva Pedraza fa "un balanç positiu" de la seva tasca a l'Ajuntament en els tres anys des de l'inici del mandat, en el que hem vetllat pels interessos i drets de tots els igualadins" i en que no els ha "tremolat la veu a l'hora de dir a les coses pel seu nom. Som una formació pencaire i valenta, i volem continuar contribuint a assolir la justícia social i les millores materials necessàries per a la majoria social de la nostra ciutat". Els cupaires afirmen que "és només si ens mantenim com una eina útil socialment i si més gent ens ajuda a continuar treballant pel bé comú que la nostra tasca continuarà tenint el sentit i la vigència que en aquests tres primers anys de presència a l'Ajuntament ha tingut".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.