TORNAR
PUBLICITAT

La CUP masquefina anuncia els 10 principis bàsics amb què concorre a les eleccions

Comencen la campanya a les xarxes socials

politica
Dijous, 26 març 2015. 16:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

L'assemblea de la CUP de Masquefa ha fet públics els seus 10 principis bàsics que seran l'eix del seu programa electoral amb el qual es presentaran per primer cop a les eleccions municipals aquest maig. Masquefa és la tercera vila anoienca que tindrà candidatura de la CUP

Amb la premissa "Capgirem Masquefa", la Candidatura d'Unitat Popular d'aquesta vila ha donat a conèixer els 10 principis bàsics que consten en el seu programa. seran l’eix del seu programa electoral amb el qual es presentaran per primer cop a les eleccions municipals aquest maig. La "lluita contra el patriarcat", "fomentar el cooperativisme", "la construcció nacional dels països catalans" o "una nova manera de fer política" són alguns dels principis que manifesten que volen portar a l'Ajuntament.

Els membres del col·lectiu ho han fet públic amb una campanya a les xarxes socials amb fotos d'algunes i alguns dels militants explicant breument cadascun dels principis que volen defensar des de l'ajuntament els propers 4 anys.  Els 10 principis bàsics marquen un projecte de vila que "vetlli pels drets socials, pel cooperativisme, els serveis públics i la independència dels poders financers". També proposen la limitació de mandats, "la participació i transparència, la construcció nacional, la cultura popular, que estigui al servei de les classes populars de la vila i la presa de decisions de manera assembleària". Es postulen com una eina de transformació i participació ciutadana per acabar amb l'etapa política de la vella escola practicada per CiU, PSC i ERC.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.