TORNAR

La CUP Piera afirma que la moció "és més un joc d'assegurar poltrones que no pas de buscar millores"

Remarquen, però, que ”la figura de l’alcalde ja ha estat posada en dubte per la seva mala praxi”

politica
Dilluns, 23 novembre 2020. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Tot i que la CUP pierenca s'ha mostrat molt crítica amb el batlle Jordi Madrid en l'actual mandat, manifesten que en la moció "una part de l'esquerra del nostre municipi ha regalat el govern a la dreta independentista i al 155" en referència als Comuns. Ressalten que "ens mantenim fermes a l'oposició donant suport al govern en allò que creiem i denunciant allò que no ens sembli bé".

L'assemblea local de la CUP Piera ha emès comunicat on mostra el rebuig "a la moció de censura presentada pels grups de Junts per Piera, PSC i Ara és demà". Consideren que "la gestió de l'actual govern no ha estat a l'altura des del començament del mandat" i admeten que "la figura de l'actual alcalde, Jordi Madrid, ha estat posada en dubte en diverses ocasions al llarg del seu mandat per la seva mala praxi". En tot cas, apunten que "aquesta moció de censura té més a veure amb un joc d'assegurar poltrones, que amb un veritable afany de millora de la gestió municipal".

Els cupaires assenyalen que "des de l'oposició, hem dut a terme la nostra tasca de fiscalització de l'obra del govern i de denúncia quan així ho hem cregut necessari. Creiem que aquesta moció de censura evidencia el poc respecte entre Junts i ERC, que es mouen per interessos partidistes i no per una veritable lluita per la República Catalana. En aquest cas, Junts ha decidit trencar amb els seus socis d'Esquerra, per pactar amb el PSC i, així, posar-se al servei del 155".

Afegeixen que "ja hem vist en l'àmbit de país que l'equidistància de l'esquerra mata la política social. Ara, també ho fa en l'àmbit municipal. Una part de l'esquerra del nostre municipi ha regalat el govern a la dreta independentista i al 155. A canvi de què? La política que posa les persones al centre, en la política social i reivindicativa. Però mai donarem suport a la política bruta i partidista que falta el respecte al municipi i les seves veïnes".

 


1 Comentaris

S

SoloMeImporta Piera

Piera

24 de novembre 2020.08:35h

Respondre

¿Que tendran que ver las churras con las merinas?
No se trata ni del 155, ni de la derecha, ni de la repúbllica catalana Señores, se trata de que Piera mejore. Esa es la tarea de un alcande.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.