TORNAR

La CUP de Piera engega la campanya 'Que no ens robin la vida'

Una iniciativa a nivell nacional crítica amb les retallades a la sanitat

politica
Diumenge, 31 maig 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació de l'esquerra independentista ha activat una campanya a nivell nacional que l'agrupació municipal de Piera fa seva també. En el cas del municipi, es va fer una concentració a la Plaça del Peix, just davant del local de la CUP, i es van penjar diverses pancartes i cartells.

L'assemblea de la CUP de Piera ha emès un manifest sobre la situació "social i econòmica que seguirà a la crisi sanitària actual". Afirmen que "en les grans crisis diuen que hem de remar en el mateix sentit, però aquest vaixell té cabines de primera, de segona i butaques a coberta." Afirmen que "el nostre alcalde vaticinava que el ciutadà més vulnerable cauria en la delinqüència però a Piera hi ha companyes que han estat desenvolupant la tasca de la seva vida. La Lídia, la Mari o la Iolanda encara no poden transmetre obertament la seva experiència viscuda per la pressió a la feina, l'augment d'hores, la por davant d'un escenari desconegut i desorganitzat i, sobretot, conviure amb la mort."

Reivindiquen missatges com "l'amor guanya a la por" i "els equips sanitaris són vitals i s'ha de donar suport a la sanitat pública i no deixar que ens la robin". Critiquen "les retallades en sanitat del 2010 que van subscriure partits polítics que ara denuncien la manca de recursos." Per això, "la CUP engeguem una campanya per enfortir-nos i defensar drets bàsics com la sanitat, l'educació, l'habitatge i la vida digna, per construir una societat millor i ben preparada. Que no ens robin la vida."


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.