TORNAR

Dani Vendrell, nou alcalde dels Hostalets de Pierola

politica
Dilluns, 8 juliol 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El cap de llista de Sumem pels Hostalets, Dani Vendrell, ha estat escollit com a nou alcalde dels Hostalets de Pierola en la sessió extraordinària celebrada aquest dimecres a la tarda a l'Auditori Cal Figueres.

Assumeix el càrrec per al segon any de mandat, fruit de l'acord de govern entre els grups municipals d'ERC i Sumem, després de la renúncia a l'alcaldia de Gerard Parcerisas i que es va formalitzar en el ple de la setmana passada. És la tercera etapa de Dani Vendrell al capdavant del consistori, després d'haver ostentat l'alcaldia durant els mandats 2011-2015 i 2015 -2019.Dani Vendrell en aquest inici de mandat ha ocupat la primera tinença d'alcaldia i les regidories d'Urbanisme, Espai Públic, Gent Gran, Turisme i el CRIP.

El pacte de govern contempla que Gerard Parcerisas, cap de llista d'ERC, tornarà a l'alcaldia en els dos darrers anys de mandat.

Dani Vendrell ha rebut el suport dels quatre regidors d'ERC i els tres de Sumem, pels quatre obtinguts pel cap de llista de Junts pels Hostalets, Jordi Parcerisas, qui també ha presentat la seva candidatura a l'elecció, en la votació que s'ha dut a terme a mà alçada.

Dani Vendrell, en la seva intervenció ja com a nou alcalde, ha afirmat que "durant aquest primer any de mandat hem fet molta feina. Hi ha molt bona sintonia en l'equip de govern i amb un objectiu comú que és millorar la vida dels hostaletencs i hostaletenques".

"A nivell personal tenia moltes ganes de tornar a l'alcaldia, crec que és un premi per al meu grup i la seva gent. Als qui em coneixeu sabeu que m'agrada la responsabilitat, decidir, tirar projectes endavant i crec que tenim el millor equip de govern per fer-ho".


La propera setmana, durant el ple ordinari que s'ha de celebrar el dimecres 10 de juliol, està previst incloure la nova configuració del cartipàs que se'n deriva després d'aquest relleu a l'alcaldia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.