TORNAR

David Alquézar, delegat del govern, es reuneix amb Noemí Trucharte per analitzar les prioritats de Vilanova

El riu Anoia, el soterrament del ferrocarril i l’habitatge, entre les principals necessitats del municipi

politica
Diumenge, 17 octubre 2021. 04:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El delegat del Govern a la vegueria del Penedès, el touenc David Alquézar, es va reunir dijous passat amb la batllessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, per conèixer de primera mà les principals necessitats del municipi.

Trucharte va exposar a Alquézar els temes més importants de l'agenda del municipi. "L'estat de conservació del riu Anoia al seu pas per Vilanova del Camí, la problemàtica amb els habitatges d'emergència social i les promocions d'habitatge de protecció oficial i el soterrament de la via dels Ferrocarrils" van centrar, tal com han informat des de l'ajuntament vilanoví, la conversa. La batllessa vilanovina també va manifestar altres necessitats del municipi, en àmbits com l'educació o la salut. Alquézar va comprometre's a traslladar aquests temes als responsables dels diferents departaments del Govern de la Generalitat i a fer-ne el seguiment. "La voluntat és treballar plegats per servir millor a la ciutadania alhora que apropem la gestió de la Generalitat al territori", va manifestar el delegat del govern.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.