TORNAR

DECIDE confirma Carlos Navarro com a regidor i no veu clar ser al govern

La impulsora de la formació afirma que ”no volem la cadira”

politica
Dimecres, 27 maig 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Imma González, presidenta i creadora del grup DECIDE, ha negat categòricament que hagin pactat ja un govern múltiple amb altres forces per fer pinça contra Vanesa González. Acusa  altres formacions d'intoxicar sobre un possible abandó de Carlos Navarro, que ella nega

El partit Derecho, Ciudadanía y Democracia (DECIDE) de Vilanova ha renascut com una au fènix. Imma González, la seva fundadora, ha declarat a Anoiadiari que -contràriament als rumors- no ha negociat encara amb cap força i no té clar que s'hagi de fer. "Ens hem de reunir tots els membres de la candidatura i aclarir la nostra posició al respecte, perquè prenem les decisions en comú" apunta. També declara que Carlos Navarro, el número u de DECIDE, no té intenció d'abandonar l'acta. "Aquests són rumors que han estés altres partits, ja abans de la jornada electoral" comenta, en relació a altres forces de l'oposició vilanovina.

Navarro, en la primera presa de contacte amb la poblacióPer tant, Carlos Navarro, el mediàtic ex concursant de Gran Hermano afincat a Vilanova, serà el regidor de DECIDE. Imma González nega que Navarro fos un simple ham electoral i que ella tingui previst agafar el relleu. La impulsora de DECIDE ho té clar: "jo no volia anar de número u, perquè el 2011 vaig treure només 176 vots. Cal ser realista. Carlos Navarro va assumir la responsabilitat i els qui han propagat aquest rumor ho diuen per fer-nos mal".

Imma González assegura que Noemí Trucharte, IPV i VA! els van emplaçar ja a una reunió  dilluns al matí, però que "primer hem de parlar entre nosaltres i definir unes línies. Tenim una responsabilitat important i cal atendre les conseqüències". DECIDE podria quedar així quatre anys a l'oposició, de fet, la seva presidenta assegura que "és preferible aportar petites idees des de fora. Ja ha passat altres cops, però és la nostra manera de treballar". Abans que formar una coalició contra Vanesa González, la guanyadora, remarca que no té cap interès en el conflicte entre aquesta i el PSC i que "no tenim enemics".


1 Comentaris

P

Pep Raja

Vilanova del Camí

27 de maig 2015.20:36h

Respondre

Aquestes eleccions han estat tots els partits més pendents del Yoyas, de desprestigiar-lo, de mentir sobre la seva formació i escampar histories falses que no pas de donar a conèixer el seu... Llegir més programa electoral. En canvi lluitant contra gegants aquest grup de noves persones han fet la feina ben feta, ara toca decidir i fer allò que han fet durant aquests darrers dies, treballar amb seny.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.