TORNAR

Una delegació institucional vilanovina visita Amilly

Trobada de municipis agermanats

politica
Dimecres, 8 juliol 2009. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una delegació institucional de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, formada per l’Alcalde Joan Vich i les regidores de Cultura i Serveis Personals, Francina Gabarró i Pepita Còdol, va viatjar aquest cap de setmana fins a Amilly per participar en la cinquena edició de la Festa d’Europa. Un viatge que va servir per conèixer el nou govern d’Amilly i algunes iniciatives formatives que des del consistori vilanoví han valorat molt positivament, com per exemple una antiga adoberia transformada en centre artístic i cultural.

Vista aèria d'Amilly

D’entre les visites que la delegació vilanovina van fer durant la seva estada a la població francesa agermanada destaca la que es va fer a una antiga adoberia, actualment transformada en un centre artístic. Una experiència que la regidora de Cultura, Participació Ciutadana i Agermanament, Francina Gabarró, creu que es pot traslladar amb èxit a Vilanova del Camí.

L’intercanvi d’aquest any amb Amilly ha estat força auster. A banda de la presència institucional a la Festa d’Europa, l’ajuntament vilanoví ha continuat amb el compromís de l’intercanvi entre joves estudiants de secundària. Una vintena d’alumnes de l'IES Pla de les Moreres ha viatjat recentment a Amilliy per compartir una estada lingüística amb els companys del Collège Robert Shuman als qui van retornar la visita que van fer el passat mes de gener.

L’any que ve, Amilly celebrarà la festa de la dansa en la que també hi prendrà part una delegació vilanovina. En aquest cas, i complint el compromís adoptat entre ciutats agermanades, Vilanova desplaçarà un autocar de 50 places per participar-hi activament.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.