TORNAR

Desenes de persones assisteixen a la concentració a Igualada de rebuig a Vox

politica
Dimarts, 16 febrer 2021. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La irrupció de Vox al Parlament català ha estat una de les notícies que han sacsejat l'esfera política del país. Aquest dilluns, col·lectius antifeixistes com UCFR convocaven protestes arreu de Catalunya. 

Desenes de persones es concentrven aquest dilluns a la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada. La concentració la convocava Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) a l'Anoia, una protesta que es reproduïa a la mateixa hora, les 7 del vespre, a altres localitats catalanes. En el manifest que es llegia, es remarcava que "l'entrada de VOX al Parlament de Catalunya és una terrible notícia per a la democràcia, la convivència i els drets humans. Perjudica la gran majoria de la població de Catalunya… incloent, de fet, la major part de les persones a les que han enganyat per votar-los; i també el més d'un milió de persones que, vergonyosament, no tenen dret a vot".

El text afegia que "no ens resignem davant l'arribada al Parlament d'un partit que alberga feixistes i neonazis, un partit que enyora la dictadura franquista, un partit que representa els militars que volen afusellar 26 milions d'espanyols". El manifest concloïa que "la gran majoria de la població de Catalunya rebutja VOX, i plantarà cara davant qualsevol intent d'imposar les seves polítiques d'odi. Demanem fermesa de les altres forces polítiques i exigim que no cedeixin ni un mil·límetre a les propostes ultres. Aquesta lluita crida a tothom, a Catalunya, al conjunt de l'Estat espanyol i arreu del món".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.