TORNAR

Deu contenidors cremen en una sola nit a Igualada

Els actes vandàlics van tenir lloc al carrer Santa Caterina, on diumenge a la nit ja hi havia hagut bretolades

politica
Dimecres, 24 abril 2019. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Igualada es despertava aquest dimecres amb deu contenidors cremats. Aquesta quantitat suposa més del 30% del total dels contenidors que pateixen desperfectes cada any.

Nit de crema de contenidors a Igualada. La matinada d'aquest dimecres 24, sobre 2/4 de 4, els Bombers i la Policia Local rebien un avís de que hi havia contenidors incendiats al centre de la ciutat. En concret, un contenidor cremat al carrer Aurora i nou més a un vial perpendicular, el carrer Santa Caterina. Un d'aquests focs era de grans dimensions i afectava també dos immobles i un cotxe estacionat al carrer.

La crema d'anit va afectar immobles, tambéL'impacte de la crema de contenidors era ben visible encara aquest matí de dimecres, amb traces dels equips cremats a diferents punts del carrer. Els contenidors al carrer Santa Caterina ja havien estat atacats el passat diumenge a la nit. Ara, en una sola matinada, han cremat el que són el 30% o més dels contenidors que pateixen desperfectes per foc cada any. El 2017 van ser 33 i l'any passat va caure a 26. Cada contenidor costa entorn els 900 euros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.