TORNAR

La Diputació ha invertit 49 milions d'euros a la comarca des de 2011

L’ens provincial presenta el Catàleg de Serveis per l’any 2015

politica
Dimecres, 17 desembre 2014. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va ser a Igualada dimarts al vespre per presentar el Catàleg de Serveis del 2015 als ajuntaments. En el balanç de la Diputació en aquest mandat hi ha despeses fetes a l'Anoia per valor de 49 milions d'euros

Quasi 49 milions d'euros en ajudes ha posat la Diputació de Barcelona aquest mandat per als ajuntaments anoiencs. Els números els ha fet públics l'ens provincial en motiu de la visita de Salvador Esteve, el president, a la comarca per fer una trobada amb els diferents alcaldes anoiencs. Esteve va venir a presentar el Catàleg de Serveis de la Diputació. El principal volum del total de 48,8 milions d'euros que ha aportat la Diputació són en el marc del Pla Xarxa de governs locals, que ha suposat 32,1 milions d'euros.

Salvador Esteve, president de la DiputacióSalvador Esteve va estar acompanyat pel vicepresident primer de la Diputació, Ferran Civil; el diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge i alcalde d'Igualada, Marc Castells; i el president del Consell Comarcal de l'Anoia, Xavier Boquete, entre d'altres autoritats. En el Catàleg de serveis 2015 té un pressupost de 54,5 milions d'euros, un 80% del qual està destinat a programes locals d'atenció a les persones i de desenvolupament econòmic i foment de l'ocupació. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.