TORNAR

El diputat Jordi Riba visita Piera per conèixer les seves demandes

El socialista tracta amb el govern pierenc demandes com la millora de la B-224

politica
Dimarts, 23 març 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els socialistes tornen a tenir un representant al Parlament per l'Anoia aquesta legislatura, Jordi Riba. L'igualadí, que figurava al número 19 de la llista, es vol reunir amb els batlles i batllesses de diverses poblacions per recollir les seves demandes.

El flamant nou diputat de l'Anoia al Parlament de Catalunya, Jordi Riba (Igualada, 1976), ha obert una roda de visites i reunions amb els governs de diversos municipis de l'Anoia i els agents socials i econòmics. Durant les properes setmanes, Riba mantindrà aquestes trobades "per configurar les reclamacions de l'Anoia al Parlament". La primera trobada va ser a Piera, un dels municipis on els socialistes són al govern.

Segons Riba, "el PSC serem la veu de l'Anoia al Parlament, tot aprofitant la nostra presència per a ser útils a la gent i projectes de la comarca. Ja n'hi ha prou de que el govern de la Generalitat hagi invisibilitzat l'Anoia i l'hagi deixat sense les inversions que es necessiten". A Piera, primera parada d'aquesta ronda de visites, Riba es reunia amb el seu alcalde i regidors del govern per tractar temes com el desdoblament de la carretera B-224, el transport escolar, la vigilància policial o les inversions en centres educatius.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.