TORNAR

La direcció de Junts a l'Anoia celebra els resultats a la comarca

Han estat primera força a 21 municipis i Judit Guàrdia pot ser diputada si Junts entra al Govern

politica
Dimecres, 17 febrer 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'organització política fundada fa uns mesos debutava en aquests comicis sense el paraigües del PDeCAT i quedava com a segona força a la comarca. La coordinadora del partit a l'Anoia en fa una valoració molt positiva.

Les urnes situaven aquest diumenge a Junts com la tercera força a Catalunya amb 32 escons, a un escó de PSC i Esquerra Republicana de Catalunya. En un comunicat, la direcció anoienca del partit celebra que "els grans resultats de Junts permeten refermar la majoria independentista al Parlament de Catalunya, que ja supera el 50% d'escons i de vots". La direcció anoienca de Junts celebra el resultat a la comarca: primers a Igualada i a uns altres 20 municipis. Recorden que "hem hagut de plantejar una campanya autofinançada per part dels propis afiliats i candidats, degut a la manca de drets electorals i tot i així ha quedat només a un escó de la victòria electoral.

Un dels actes de campanya de Junts a l'AnoiaEn total, 9.866 anoiencs (21,08% del total d'electors), van votar als junters, segona força. La formació de Puigdemont i Borràs presentava les candidates igualadines Judit Guàrdia (amb opcions d'entrar de diputada si Junts entra al Govern i els conselleres abandonen els escons) i Sandra de la Iglesia, i el castellolinenc Joan Pere Roselló. Han estat primera força a  Argençola, Bellprat, Calaf, Calonge de Segarra, Carme, Castellfollit de Riubregós, Copons, Igualada, Jorba, La Llacuna, Montmaneu, Orpí, Els Prats de Rei, La Pobla de Claramunt, Pujalt, Sant Martí de Tous, Sant Martí Sesgueioles, Sant Pere Sallavinera, Santa Maria de Miralles, Vallbona d'Anoia i Veciana. Ha estat segona força a Capellades, Castellolí, Hostalets de Pierola i Rubió.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.