TORNAR
PUBLICITAT

Una dotzena d'autobusos sortiran de l'Anoia per anar a l'acte de Puigdemont a Perpinyà

L’acte del Consell de la República tindrà lloc dissabte a les 12

politica
Divendres, 28 febrer 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La mobilització serà similar a les que van tenir lloc fa dos anys fins a Brussel·les o el darrer juny a Estrasburg. L'ANC organitza el transport i espera que centenars de persones també es desplacin des de l'Anoia en cotxe particular.

Una de les imatges recollides per membres de l'ANC Anoia a EstrasburgEl Consell per la República ha organitzat el primer acte del president Carles Puigdemont i dos dels consellers del Govern que va convocar el referèndum de l'1-O en territori català. És aquest dissabte 29 de febrer, a Perpinyà. La proximitat amb la Catalunya sud fa que es prepari una gran mobilització en un moment molt intens políticament i des de l'Assemblea a l'Anoia s'organitzen transports per aquella jornada. Seran una dotzena d'autobusos que sortiran el matí i que portaran a uns 700 anoiencs fins a la capital del Rosselló. 

El membre anoienc de l'executiva nacional de l'ANC, Jordi Serrat, que va ser a les mobilitzacions de Brussel·les i Estrasburg, explica que "la demanda és similar a les altres ocasions". "No es tracta només de persones afins a Junts", assegura, "som persones d'un perfil molt variat i no hi ha adscripció només a un partit. Les altres vegades també hi havia persones simpatitzants d'altres branques de l'independentisme". Amb Puigdemont hi seran els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí. Tots tres ara són eurodiputats.

Els autobusos marxaran a partir de les 7 del matí des de diferents punts de la comarca. El grup principal d'autobusos, cinc, sortirà de la Conca d'Òdena, mentre que de Capellades en marxaran dos, de Piera un i de Calaf un. D'altres punts es sortiran transports que recolliran persones a diferents poblacions. L'acte tindrà lloc a les 12, al Parc de les Exposicions de Perpinyà i la tornada és prevista el mateix dissabte. Hi haurà persones que es desplaçaran en cotxe particular i faran estada dos dies a la capital rossellonesa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.