TORNAR
PUBLICITAT

Enric Conill vol acabar amb la Igualada "d'anar fent"

El candidat d’ERC es presenta amb el seu perfil més humà al Teatre Municipal l’Ateneu

politica
Dissabte, 20 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El candidat republicà a l'alcaldia d'Igualada pel 2019 es presentava aquest divendres al vespre, al Teatre Municipal l'Ateneu, amb centenars de persones. Conill va rebre l'escalf de la plana major d'ERC a l'Anoia, la congressista Carolina Telechea i la consellera de Salut Alba Vergés.

Alcaldable des del juliol, finalment Enric Conill es presentava en societat aquest divendres al vespre, en un acte molt concorregut al Teatre Municipal l'Ateneu. Una vetllada emotiva, en la que el candidat va tenir un record per als presos polítics i exiliats i al llarg del qual hi van haver diferents referències a la situació que viu el país, amb la lectura d'una carta d'Oriol Junqueras, on expressava també el seu suport a l'arquitecte igualadí. Conill va marcar les seves fites de projecte: la planificació urbanística, la millora de la qualitat de vida i canvis en el teixit productiu. "Estem en la disjuntiva de seguir amb la mateixa dinàmica de l'anar fent o el camí d'afrontar i preparar la ciutat per encarar el futur".

Per començar, torn per al 'showman' Àngel Ruiz, que es va tornar a posar davant les càmeres per acompanyar a Conill en un tomb per cotxe, a l'estil del programa d'Eloi Vila. Una primera immersió en la personalitat i maneres de fer del candidat. Per l'escenari van desfilar persones molt pròximes al republicà, de l'àmbit familiar i personal, i finalment, la consellera Alba Vergés, que estava a primera fila, i que va afirmar que "les grans polítiques són aquelles que es fan al carrer. I trobar una persona com l'Enric, que vulgui una ciutat en equilibri, és complicat".

L'alcaldable per Esquerra va engegar tot afirmant que es presenta amb un gran equip humà i que "vull ser alcalde. Vull ser el mitjà per treballar per Igualada i la seva gent, estar al servei de tots i totes. N'exerciré conjuntament amb un bon equip, ampli i preparat". Va parlar de "fer una ciutat que motivi i afrontar problemes que no s'afronten: Problemes de comunicacions, habitatge, planificació urbanística, la neteja o el comerç". En relació al seu bagatge, aquests darrers quatre anys ha anat "pensant fer una Igualada diferent, que afronti el futur". 

En la matèria de planificació, un dels eixos, enumerava "hem de fer un nou POUM que ha de servir per relligar barris, nou habitatge social, crear nous pulmons vers, recorreguts peatonals (el Passeig com a eix central), i definir on ubicar noves zones esportives". En matèria econòmica, afirmava que "hem de mantenir al teixit industrial que encara conserven i alhora apostar pels sectors emergents". Va assegurar que "junts ho farem possible". Conill va afegir el seu record per als presos i exiliats abans de fer-se una foto de família amb els alcaldes i alcaldables d'Esquerra a la comarca. 

 


2 Comentaris

G

Guillem

Igualada

21 d'octubre 2018.17:49h

Respondre

No el coneixia la veritat pero vaig anar a lateneu i em va agardar molt. era necessari un candidat aixi, enhorabona, endavant. estare al tanto del que vagis fent.

j

joan Giner ITV

Igualada

21 d'octubre 2018.12:22h

Respondre

Estic ansiós per veure com es presentarà el nostre alcalde actual, tanta competició el farà pensar i ... pensar està renyit amb el “ anar fent”.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.