TORNAR
PUBLICITAT

Les entitats municipalistes recomanen reduir les retribucions als càrrecs electes

L’Ajuntament d’Igualada presentarà la proposta en el proper ple

politica
Dijous, 10 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dimarts es portarà a consideració del ple de l’Ajuntament d’Igualada la proposta de reducció salarial per als càrrecs electes. Segons el primer tinent d’alcalde, Jordi Riba, la voluntat és seguir els acords presos per la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques sobre aquesta rebaixa.

Ple de l'Ajuntament d'Igualada

Segons aquest acord, es plantegen reduccions salarials per a alcaldes, regidors, presidents de diputació, consells comarcals i diputats provincials, que s’estableixen en una escala que va des del 15% de reducció (per a salaris totals d’entre 81.155,04 € i 91.982,40 € o superior) i el 5% (per a salaris totals d’entre 13.935,60 € i 27.495,63 €).

D’altra banda, les dues entitats municipalistes també sol·liciten al govern de l’Estat que la impossibilitat d’accedir al crèdit de llarg termini a partir del gener de 2011 no s’apliqui en el cas dels consistoris que compleixin amb la legislació en matèria d’endeutament i d’estabilitat pressupostària.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.